Ønsker du

barnehageplass i Kristiansand?

Læringsverkstedet sine barnehager i Kristiansand

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted.

Kristiansand kommune har 19 Læringsverkstedet barnehager.

Søknadsfrist for barnehageopptak i Kristiansand kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av noen av barnehagene i Kristiansand; Flekkerøya, Vågsbygd, Søgne, Voiebyen, Gimlekollen og Sørlandsparken. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene. Ønsker du mer informasjon og spørsmål om barnehagene, ta gjerne kontakt!

Læringsverkstedet Flekkerøya barnehage

Læringsverkstedet Flekkerøya ligger på idylliske Flekkerøy i Kristiansand med fantastiske omgivelser. Barnehagen ligger i nærheten av flotte turområder, det er korte avstander til skog og sjø, noe vi benytter oss av ukentlig. Les mer om Læringsverkstedet Flekkerøya barnehage.

Læringsverkstedet Bråvannsåsen barnehage

Læringsverkstedet Bråvannsåsen ligger på Bråvann i Vågsbygd. Barnehagen ligger i et stille og rolig område med flotte turmuligheter rett utenfor porten. Vi har en gapahuk som vi benytter oss flittig av. Les mer om Læringsverkstedet Bråvannsåsen barnehage.

Læringsverkstedet Søgne barnehage

Læringsverkstedet Søgne barnehage har romslige, moderne lokaler i lyse farger. Vi har et stort uteområde hvor vi bl.a. har klatrevegg, snekkerbod, gapahuk, grønnsakshage, flotte lekeapparater og en stor, flott tribune som vi blant annet bruker når vi har "uteforestillinger”. Barnehagen ligger tett ved et lite skogholt der vi har en egen turplass med lavvo. Les mer om Læringsverkstedet Søgne barnehage.

Læringsverkstedet Sørlandsparken barnehage

Læringsverkstedet Sørlandsparken barnehage ligger i naturnære omgivelser ved Sørlandsparken Næringsområde. Barnehagen driver mye med kunst og håndverk og har eget keramikkverksted med dreieskive og brennovn. Vi har flotte turområder rett utenfor døra og de benyttes flittig. Les mer om Læringsverkstedet Sørlandsparken barnehage.

Læringsverkstedet Ravneheia barnehage

Læringsverkstedet Ravneheia barnehage ligger i Voiebyen i ytre Vågsbygd. Barnehagen ligger i et stille og rolig område med Voie Grendehus og Voiebyen skole som nærmeste nabo og med fine turmuligheter rett utenfor porten. Gapahuken vår ligger i et flott turområde hvor avdelingene er på tur hver uke. Les mer om Læringsverkstedet Ravneheia barnehage.

Læringsverkstedet Gimlekollen barnehage

Læringsverkstedet Gimlekollen barnehage ligger i Bergtorasvei 8 på Gimlekollen i et stille og rolig boligområde. Det er fine turmuligheter like ved som blir flittig brukt hver uke til tur, opplevelser og lek. Les mer om Læringsverkstedet Gimlekollen barnehage.

Hvorfor velge oss?