Bråvannsåsen

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 17:00

 • 49 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  230,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Bråvannsåsen er en tre-avdelings barnehage for barn i alderen 0-6 år. Avdelingene heter Hokus, Pokus og Filiokus. Barnehagen har til sammen 57 plasser. Barnehagen ligger i et stille og rolig boligområde, med fine turmuligheter rett utenfor porten. Vi har en gapahuk som vi benytter oss flittig av.

Fokusområde for Bråvannsåsen

Barnehagens hovedsatsingsområde dette året er FLiK, som er oppvekstsektorens hovedfokus. FLiK står for Forskningsbasert Læringsmiljøutvikling i Kristiansand. Prosjektet går ut på å kvalitetssikre læringsmiljøet i barnehagen. Vi har knyttet en rød tråd fra FLiK til språk og rollelek. Språk er noe av det viktigste som skjer i et barns liv. Et godt språk hjelper barna til å forstå verden rundt seg og til å sette ord på det de tenker og føler. Vi skal legge til rette for å stimulere til god lek. Det er viktig for oss at alle barn får delta i lek og oppleve vennskap. For å oppnå dette må de voksne være aktive og tilstedeværende. Fagområdene jobbes det også aktivt med i barnehagen, og vi fletter inn de ulike områdene i hverdagen på en leken måte.

Folkehelsedirektoratet

Barnehagens hovedsatsingsområde dette året er FLiK, som er oppvekstsektorens hovedfokus. FLiK står for Forskningsbasert Læringsmiljøutvikling i Kristiansand. Prosjektet går ut på å kvalitetssikre læringsmiljøet i barnehagen. Vi har knyttet en rød tråd fra FLiK til språk og rollelek. Språk er noe av det viktigste som skjer i et barns liv. Et godt språk hjelper barna til å forstå verden rundt seg og til å sette ord på det de tenker og føler. Vi skal legge til rette for å stimulere til god lek. Det er viktig for oss at alle barn får delta i lek og oppleve vennskap. For å oppnå dette må de voksne være aktive og tilstedeværende. Fagområdene jobbes det også aktivt med i barnehagen, og vi fletter inn de ulike områdene i hverdagen på en leken måte.Folkehelsedirektoratet

Avdelinger

Filiokus

15 barn

1 - 3 år

Hokus

18 barn

3 - 6 år

Pokus

16 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Bråvannsåsen

Dokumenter fra Læringsverkstedet