Velkommen til Flekkerøya barnehage

En barnehage som ligger i fantastiske omgivelser. Vi bruker naturen og livet ved havet både som turinspirasjon og under formingslek. Læringsverkstedet, avd Flekkerøya barnehage, ligger på idylliske Flekkerøy i Kristiansand. Det er en fire avdelingsbarnehage for barn i alderen 0-6 år. Avdelingene Krabba og Ræga har tilsammen 26 plasser for barn i alderen 0-3 år. Avdelingene Kråkebolla, mellomavdeling, og Sjøstjerna har 42 plasser for barn i alderen 2-6 år. Barnehagen ligger i nærheten av flotte turområder, det er korte avstander til skog og sjø, noe vi benytter oss av ukentlig.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Mæbøveien 8,4625 Flekkerøy
Vis i kart

41213671
flekkeroya@laringsverkstedet.no

62 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 300,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Cathrine Trydal

Cathrine Trydal

Planleggingdager for barnehageåret 2022/23

Planleggingsdager for høsten 2022:

17 august

23 september

Planleggingsdager for våren 2023:

2 januar

19 mai

16 juni

Fokusområde for Flekkerøya barnehage

Vi har fokus på den kreative og lekende siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet og lek er med på å danne og skape vennskap på tvers...

Vi har fokus på den kreative og lekende siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet og lek er med på å danne og skape vennskap på tvers av aldersgrupper. Inntrykk blir til uttrykk og barna jobber mot et felles mål noe som er med på å skape et fellesskap og felles forståelse blant barna. Vi har mange voksne som brenner for å lage, forme, eksperimentere og leke. Havet er et naturlig utgangspunkt da barnehagen ligger nærme sjøen. Dette er noe vi tar med oss og bruker sammen med barna, hvor de får være med å være kreative, både i form av lek og annen utfoldelse. Naturen bruker vi mye, og ved å være mye ute styrkes både sosiale, kreative, kognitive og språklige ferdigheter. Naturen er en god kilde for et mangfold av opplevelser og aktiviteter gjennom hele året og i allslags vær. Vi har også et fast turområde som brukes flittig av både de store barna, men også de små.

Avdelinger

Krabba

12 barn

Ræga

12 barn

Kråkebolla

15 barn

2 - 4 år

Sjøstjerna

23 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Flekkerøya barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet