Velkommen til Flekkerøya barnehage

En barnehage som ligger i fantastiske omgivelser. Vi bruker naturen og livet ved havet både som turinspirasjon og under formingslek. Læringsverkstedet Flekkerøya ligger på idylliske Flekkerøy i Kristiansand. Det er en fire avdelingsbarnehage for barn i alderen 0-6 år. Avdelingene Krabba og Ræga har tilsammen 26 plasser for barn i alderen 0-3 år. Avdelingene Kråkebolla, mellomavdeling, og Sjøstjerna har 42 plasser for barn i alderen 2-6 år. Barnehagen ligger i nærheten av flotte turområder, det er korte avstander til skog og sjø, noe vi benytter oss av ukentlig.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Mæbøveien 8,4625 Flekkerøy
Vis i kart

41213671
flekkeroya@laringsverkstedet.no

62 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3050,-
Pris for mat: 300,-

Planleggingdager for barnehageåret 2022/23

Planleggingsdager for høsten 2022:

17 august

23 september

Planleggingsdager for våren 2023:

2 januar

19 mai

16 juni

Fokusområde for Flekkerøya barnehage

Vi har fokus på den kreative siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet er med på å danne vennskap, inntrykk blir til uttrykk og barna jobber mot...

Vi har fokus på den kreative siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet er med på å danne vennskap, inntrykk blir til uttrykk og barna jobber mot et felles mål noe som er med på å skape et fellesskap og felles forståelse blant barna. Vi har mange voksne som brenner for å lage, forme og eksperimentere. Havet er et naturlig utgangspunkt da barnehagen ligger nærme sjøen. Dette er noe vi tar med oss og bruker sammen med barna, hvor de får være med å være kreative, både i form av lek og annen utfoldelse. Naturen bruker vi mye, og ved å være mye ute styrkes både det sosiale, kreative, kognitive og språklige ferdigheter. Naturen er en god kilde for et mangfold av opplevelser og aktiviteter gjennom hele året og i allslags vær. Vi har også et fast turområde som brukes flittig av både de store barna men også de små.

Avdelinger

Krabba

12 barn

Ræga

12 barn

Kråkebolla

14 barn

2 - 4 år

Sjøstjerna

24 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Flekkerøya barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet