Læringsverkstedet Flekkerøya

Velkommen til Flekkerøya barnehage

Vi er en fullkost barnehage som ligger i fantastiske omgivelser. Vi bruker naturen og livet ved havet både som turinspirasjon og under formingslek. Læringsverkstedet, avd Flekkerøya barnehage, ligger på idylliske Flekkerøy i Kristiansand. Det er en fire avdelingsbarnehage for barn i alderen 0-6 år. Avdelingene Krabba og Ræga har tilsammen 26 plasser for barn i alderen 0-3 år. Avdelingene Kråkebolla, mellomavdeling, og Sjøstjerna har 42 plasser for barn i alderen 2-6 år. Barnehagen ligger i nærheten av flotte turområder, det er korte avstander til skog og sjø, noe alle avdelingene benytter seg av ukentlig.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Mæbøveien 8,4625 Flekkerøy
Vis i kart

41213671
flekkeroya@laringsverkstedet.no

68 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Cathrine Trydal

Cathrine Trydal

Planleggingdager for barnehageåret 2023/24

Planleggingsdager for høsten 2023:

18 august

20 oktober

Planleggingsdager for våren 2024:

2 januar

10 mai

14 juni

Fokusområde for Flekkerøya barnehage

Vi har fokus på den kreative og lekende siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet og lek er med på å danne og skape vennskap på tvers...

Vi har fokus på den kreative og lekende siden hos barna, dette er fordi vi ser at kreativitet og lek er med på å danne og skape vennskap på tvers av aldersgrupper. Inntrykk blir til uttrykk og barna jobber mot et felles mål noe som er med på å skape et fellesskap og felles forståelse blant barna. Vi har mange voksne som brenner for å lage, forme, eksperimentere og leke. Havet er et naturlig utgangspunkt da barnehagen ligger nærme sjøen. Dette er noe vi tar med oss og bruker sammen med barna, hvor de får være med å være kreative, både i form av lek og annen utfoldelse. Naturen bruker vi mye, og ved å være mye ute styrkes både sosiale, kreative, kognitive og språklige ferdigheter. Naturen er en god kilde for et mangfold av opplevelser og aktiviteter gjennom hele året og i allslags vær. Vi har også et fast turområde som brukes flittig av både de store barna, men også de små.

Avdelinger

Krabba

12 barn

Ræga

12 barn

Kråkebolla

20 barn

2 - 4 år

Sjøstjerna

24 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Flekkerøya barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet