Læringsverkstedet Åkrasanden

Velkommen til Åkrasanden barnehage

Læringsverkstedet Åkrasanden barnehage ligger ved badestranden på Åkra i Karmøy Kommune Vi er en 4 avdelings barnehage som ligger i naturskjønne omgivelser med friområde rundt. Her har barna mulighet for mye læring og opplevelser. Barnehagen er verdimessig forankret i kristen tro og tradisjonog drives i samsvar med barnehagelovens §1a. Vi er med i Solkollen som er konseptbarnehager med kristne grunnverdier. Dette verdigrunnlaget formidles blant annet gjennom sang og musikk, bibelfortellinger og kristen høytidsmarkering. Vår barnehage skal være en del av «den gode barndommen» med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap. Barnehagen har 50 % pedagogtetthet med to førskolelærere og to assistenter på hver avdeling. De ansatte er engasjerte og dyktige medarbeidere som brenner for sitt arbeid med barna.

Ønsker du å lese mer om Solkollen, klikk her

Mandag — Fredag 06:45 — 16:30

Stongveien 60,4270 Åkrehamn
Vis i kart

98490377
akrasanden@laringsverkstedet.no

76 barn
4 avdelinger
30 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Styrer
Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Har vært styrer i Åkrasanden siden den ble startet 2004, utdannet barnehagelærer med spesialpedagogikk og ledelse. Brenner for å gi barn god, varm, trygg og stabil tid i barnehagen.

98490377
akrasanden@laringsverkstedet.no

Samarbeid med lokale menigheter

Vi er en Solkollen barnehage som har utvidet kristen formålsparagraf. Det betyr at vi formidler Bibelhistorier og synger kristne sanger i tillegg til "vanlige" sanger. Vi har barnehagekor og supersamlinger med besøk fra blant annet kirken og bedehus. Ved Julehøytid og påskehøytid formidler vi det kristne budskapet på en god og trygg måte.

I våre hjertesamlinger brukes ofte Bibelfortellinger for å forsterke vennskap, godhet og respekt for og til hverandre.

Fokusområde for Åkrasanden barnehage

Vi samarbeider med nærmiljøet rundt oss, og får besøk fra de ulike menighetene som har supersamlinger med oss. Førskolegruppen har eget barnehagekor, og vi har mange arrangementer i motorikk rommet...

Vi samarbeider med nærmiljøet rundt oss, og får besøk fra de ulike menighetene som har supersamlinger med oss. Førskolegruppen har eget barnehagekor, og vi har mange arrangementer i motorikk rommet vårt. Vi har også eget drivhus hvor barna får være med å plante både blomster og grønnsaker. Når vi høster det vi har plantet blir dette igjen en del av «Det gode måltidet» som er felles fokus hos Læringsverkstedet. Felles visjon for konseptbarnehagene er: Med hjerte for alle; - for barna, familien, ansatte og nærmiljø. Mål for barnehagen: Vår barnehage skal være en den av ”den gode barndommen” med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap. Delmål: Vår verdiformidling er forankret i kristen tro og tradisjon Vi har stort fokus på kvalitet i arbeidet med barna Vi er et godt tilbud til hele familien Vi ivaretar personalet i et inkluderende og utviklende miljø Vi engasjerer oss i nærmiljøet

Avdelinger

Fotsporet

24 barn

5 - 5 år

Skattekammeret

14 barn

Gullkornet

14 barn

1 - 2 år

Håndtrykket

24 barn

2 - 4 år

Dokumenter fra Åkrasanden barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet