Velkommen til Skogheim barnehage

Læringsverkstedet Skogheim barnehage holder til i Spjelkavik, i Ålesund kommune. Barnehagen ligger godt gjemt for trafikk og støy i et fredelig og svært barnevennlig område. I barnehagens umiddelbare nærhet finnes både skog, fjell og fjøre, som vi benytter så ofte som vi kan. Vi er ute i all slags vær og barna får oppleve årstidenes egne utfordringer og gleder.

Barnehagen ble først åpnet i 1996, og eies i dag av Læringsverkstedet AS. Barnehagen har to avdelinger, fordelt på fire barnegrupper.

Kjøkkenet er hjertet i barnehagen vår. Kjøkkenet ligger midt i barnehagen og er fellesrommet som binder avdelingene sammen. Vi er en fullkostbarnehage, og serverer dermed frokost, lunsj og fruktmåltid, hvorav ett av måltidene er varm mat. Barnehagen har stort fokus på det gode måltidet og serverer frukt og/eller grønsaker til alle måltid. Vi dyrker egne urter, krydder og grønnsaker, og all mat tilberedes i barnehagen. Kjøkkenet er tilpasset barnehøyde og barna er med på hele prosessen.

I Skogheim barnehage finner du ansatte som er genuint opptatt av barnas nysgjerrighet, undring og utforsking. Barnehagen har også egen minibuss - Vennebussen, som deles med tre andre barnehager i nærmiljøet.

Læringsverkstedet er en privat barnehagekjede som eier og driver barnehager i store deler av Norge. I våre barnehager får barn et godt grunnlag for livslang læring – i kunnskap, vennskap, trygghet og glede. Vårt pedagogiske arbeid med barna bygger på lekende læring, samspill og mestring.

Vi har åpent 07.00 – 17.00 mandag til fredag.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Mogensvegen 41,6010 Ålesund
Vis i kart

94002251
skogheim@laringsverkstedet.no

41 barn
2 avdelinger
17 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Helene Karlson Paulsen

Årsprosjekt 2022-2023

Avdelinger

Blåklokka

24 barn

3 - 5 år

Solsikka

17 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Skogheim barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet