Kontakt Skogheim

Avdelinger

Blåklokka

Solsikka

Medarbeidere

Helene

Pedagogisk leder

Har jobbet som barnehagelærer i Skogheim siden august 2015. Helene har gått Barne- og ungdomsarbeiderfag og hadde erfaring som assistent i barnehage, før hun søkte seg videre til førskolelærerutdanningen. Sammen med barna er Helene en omsorgsfull og varm voksen som er opptatt av det pedagogiske innholdet og de lærerike hverdagssituasjonene. Hun har alltid en spennende plan eller en god ide på lur og er ofte klar til å ta turen ut i skogen, fjæra eller andre spennende plasser. Helene trives godt i Skogheim sammen med gode kolleger, hyggelige foreldre og aktive barn.

Barnehagelærer

Joanne

Pedagogisk leder

Joanne startet i Skogheim barnehage i 2008. Joanne har sin utdanning fra Storbritannia, Bachelor of Arts in Care & Education and DIsability Studies. I tillegg har Joanne studert "Digitale verktøy i barnehagen" og "Veiledning av barnehagelærerstudenter". Joanne er opptatt av at alle barn blir sett, anerkjent og føler seg verdifulle. Hun har tro på barnets egne evner, fantasi og undring, og dette er alltid utgangspunkt for spennende prosjekter på avdelingen. Joanne er dyktig på relasjoner og har et stort hjerte for alle rundt seg. Hun jobber i Skogheim fordi barna og kollegaer gir henne stor glede!

Bachelor of Arts in Care Education and Disability Studies

Lars-Ole

Pedagogisk leder

Lars-Ole begynte å jobbe i Skogheim barnehage i august 2012. Lars-Ole tok utdanning som barnehagelærer i flotte Sogndal. Lars- Ole er rolig og er med på å skape en god stemning for barna rundt seg. Han har et trygt fang å sitte på om noe har skjedd og er en god tegne- og legopartner. Lars- Ole er opptatt av at barna blir sett og hørt og at de føler seg betydningsfulle. Han er flink til å skape gode relasjoner med barna, dette vises igjen om det er noe som skjer og at barna er trygge på det er en trygg voksen å snakke med. Lars-Ole mener at Skogheim er en liten, oversiktlig og personlig barnehage med et godt arbeidsmiljø.

Barnehagelærer

Sigrid Marie Molnes

Pedagogisk leder

Sigrid begynte å jobbe som pedagogisk leder hos oss i 2001. Hun har tatt sin Førskolelærerutdanning i Volda og jobbet i et par vikariat i andre barnehager før hun kom til oss. Sigrid trives godt med de varierende dagene i barnehagen, hvor ingen dag er lik. Sigrid hiver seg på og er med på alt det nye og spennende som skjer hver dag i barnehagen. Hun er opptatt av å bli kjent med alle de ulike barna som er i barnehagen og det å få være med på deres læring undring og se at de vokser til.

Førskolelærer

Eirin Benedikte

Fagarbeider

Eirin har jobbet hos oss siden 2016. Hun har fagbrev som kokk, og har tatt med seg denne kunnskapen inn i barnehagen vår. Eirin er opptatt av at barna skal mestre og kjenne på egen mestringsfølelse hver eneste dag i barnehagen, og at de skal ha det godt og trygt i barnehagen. Erin har stå-på-vilje, sitter sjelden i ro og har alltid et smil på lur. Eirin jobber i Skogheim barnehage fordi hun trives veldig godt med barn. Jobben gir mye glede og ingen dag er lik. Hun gleder seg til å gå på jobb for å møte barn og voksne!

Fagbrev kokk

Ahmad

Assistent

Begynte hos oss i januar 2019. Han har tidligere vært tolk for flyktningsenteret i Ålesund før han fikk jobb i barnehagen som assistent. Ahmad er opptatt av barnets perspektiv og er alltid opptatt av å snakke med og være påkoblet barnas verden, alt fra sandkassen til Hjertesamlinger. Han er alltid å finne i lek og aktivitet sammen med barna, alt som rører på seg og er spennende, er Ahmad med på! Han har stadig noe nytt å finne på eller dele med barna.

Camilla

Assistent

Camilla begynte i Skogheim barnehage i mars 2021 som langtidsengasjert vikar. Hun er utdannet frisør og har tidligere erfaring fra omsorgshjem og hjemmetjenesten, samt som aktiv mor for sine egne barn. Har alltid vært glad i barn og trives godt med arbeidet i barnehagen. Hun er opptatt av at alle barna skal bli sett og ha det godt i barnehagen. Camilla er også glad i musikk og kan spille både trompet og piano og synger med med den stemmen hun har. Hun har raskt funnet seg til rette i Skogheim og liker det personlige preget som kommer med en liten barnehage.

Magnhild Hatlen

Assistent

Magnhild har vært hos oss siden 2008. Men hennes karriere med barn startet lenge før det. Magnhild har vært dagmamma i mange år, samt jobbet som sydame. Magnhild er en aktiv dame som vektlegger lek og moro. Spilles det musikk, drar Magnhild raskt i gang en dans eller sang. Magnhild er kreativ og drar i gang mange spennende prosjekter sammen med barna. Respekt og anerkjennelse er viktig for at barna skal ha en god barnehagehverdag., i følge Magnhild. Skogheim er en liten barnehage, noe Magnhild setter pris på, dette gjøre det lett å bli kjent med alle barna og foresatte i barnehagen.

Nining

Assistent

Nining har jobbet som assistent i Skogheim siden 2011. Tidligere har hun jobbet på Posten i flere år. Nining har to bachelorgrader fra Queensland University of Technology, Brisbane; International Business og Journalisme. Nining er en god relasjonsbygger og en trygg og omsorgsfull voksen. Vi finner Nining i akebakken, på gulvet, i sandkassa og generelt der hvor leken foregår. Hun er ikke redd for å være tullete og delta i barnas lek. Nining trives godt i Skogheim på grunn av arbeidsmiljøet, gode kollegaer og barnehagens kultur. Her opplever hun støtte og vennskap hver dag!

Bachelor i International Business og Bachelor i Journalisme