Velkommen til Nerenga barnehage

Nerenga barnehage har vært i drift som privat barnehage siden 1987. Barnehagen ligger i bydelen Rønvika like ved Rønvik skole. Med 31 barn i alderen 1-6 år er vi "lykkelig som liten", Vi har et meget stabilt personale, hvor flere har vært hos oss i over 20 år. Vi har Rønvikfjellet som nærmeste nabo, og er mye ute på tur i all slags vind og vær. En uke hver høst og vår har vi lavvo uke. Visjonen vår er at vi får verdens viktigste verdier til å vokse og hos oss skal alle barn oppleve og føle at de er verdifulle. Verdiene våre speiles i å være Leken & Ambisiøs, Raus & Tydelig.Vi byr på oss selv og har det moro. Samtidig har vi klare mål og kraft til å nå dem.
Våre løfter til barna: – Jeg har et hjerte for deg, så du kan bli den beste utgaven av deg selv.Til foreldre/foresatte: – Sammen skaper vi en sosial læringsarena som setter gode spor.Til medarbeidere:- Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte.

Her i Nerenga barnehage arbeider vi etter Læringsverkstedets matkonsept Et godt måltid, som er et pedagogisk måltid der barnet blir tilbudt et allsidig kosthold med mange ulike smaksopplevelser. Barna deltar i forberedelsene, gjennomføringen og etterarbeidet. Et godt måltid har fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede. Vi serverer varmmåltid tre ganger i uka og måltidet hos oss er en arena for fellesskap og samspill, mestring, gode opplevelser og samtaler.

Ta kontakt med barnehagen for nærmere informasjon. Velkommen på besøk.

Mandag — Fredag 07:15 — 16:30

Kuopioveien 6,8012 Bodø
Vis i kart

92286687
nerenga@laringsverkstedet.no

31 barn
2 avdelinger
9 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Nerenga barnehage

Barnehagen er Grønt Flagg barnehage. Grønt flagg er en miljøsertifiseringsordning rettet mot barnehager og skoler. Ordningen er en del av det internasjonale Eco-schools nettverket som drives av Foundation for Environmental...

Barnehagen er Grønt Flagg barnehage. Grønt flagg er en miljøsertifiseringsordning rettet mot barnehager og skoler. Ordningen er en del av det internasjonale Eco-schools nettverket som drives av Foundation for Environmental Education (FEE) Det Grønne flagget i flaggstanga gir et synlig bevis på at Barnehagen gjennomfører miljøprosjekter på høyt nivå og prioriterer miljøet i undervisning og daglig drift.

Barnehagen skal legge grunnlaget for barnets evne til å tenke kritisk, handle etisk og vise solidaritet.

Periodens tema er Biologisk mangfold, skogen

Tap av naturmangfold og biologisk mangfold er en akutt utfordring for livet på kloden. Skogen er jordas lunge og hjemmet til utallige dyr, planter og sopp. Vi er avhengig av skogen til det vi trenger for å leve. Det er en liten bit skog i alt som er papir. Vi feller for mye trær i verden, men ved å resirkulere og kildesortere er vi med på å bevare skog og det biologiske mangfoldet som vokser der. Vi som barnehage kan bidra med vårt, ved blant annet å skylle, brette og stappe melkekartonger.

Avdelinger

Bjørnehjørnet

11 barn

1 - 3 år

Gulsia

20 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Nerenga barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet