Læringsverkstedet Nerenga

Velkommen til Nerenga barnehage

Nerenga barnehage har vært i drift som privat barnehage siden 1987. Barnehagen ligger i bydelen Rønvika like ved Rønvik skole. Med 33 barn i alderen 1-6 år er vi "lykkelig som liten", Vi har et meget stabilt personale, hvor flere har vært hos oss i over 20 år. Vi har Rønvikfjellet som nærmeste nabo, og vi trives godt ute og på tur. En uke hver høst og vår har vi lavvo uke for 3-6 års avdeling. Visjonen vår er at vi får verdens viktigste verdier til å vokse og hos oss skal alle barn oppleve og føle at de er verdifulle. Verdiene våre speiles i å være Leken & Ambisiøs, Raus & Tydelig.Vi byr på oss selv og har det moro. Samtidig har vi klare mål og kraft til å nå dem.
Våre løfter til barna: – Jeg har et hjerte for deg, så du kan bli den beste utgaven av deg selv.Til foreldre/foresatte: – Sammen skaper vi en sosial læringsarena som setter gode spor.Til medarbeidere:- Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte.

Her i Nerenga barnehage arbeider vi etter Læringsverkstedets matkonsept Et godt måltid, som er et pedagogisk måltid der barnet blir tilbudt et allsidig kosthold med mange ulike smaksopplevelser. Barna deltar i forberedelsene, gjennomføringen og etterarbeidet. Et godt måltid har fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede. Vi serverer varmmåltid tre ganger i uka og måltidet hos oss er en arena for fellesskap og samspill, mestring, gode opplevelser og samtaler.

Ta kontakt med barnehagen for nærmere informasjon. Velkommen på besøk.

Mandag — Fredag 07:15 — 16:30

Kuopioveien 6,8012 Bodø
Vis i kart

92286687
nerenga@laringsverkstedet.no

31 barn
2 avdelinger
9 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Linn Jardine Torgersen

Linn Jardine Torgersen

Avdelinger

Bjørnehjørnet

11 barn

1 - 3 år

Gulsia

20 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Nerenga barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet