Læringsverkstedet Krokåsfeltet Sør

Velkommen til Krokåsfeltet Sør barnehage

Læringsverkstedet Krokåsfeltet Sør barnehage ligger øverst på Krokåasfeltet, ca 5 minutter fra Kleppestø. Åpningstiden vår er 0630-1700. Vi har opptak hele året, som betyr at en stort sett kan få barnehageplass på dagen. Vi har i år en småbarnsavdeling, og en stor avdeling med barn i alderen 3 - 5 år.

Barnehagen har kanskje et av Askøys flotteste uteområde, hvor vi har valgt å beholde mest mulig av naturen. Her kan barna utfolde seg i ulent terreng, klatre i træne og fange insekter store deler av året. Vi ligger også tett på naturen og har fine turområder like i nærheten. Barnehagen har store og lyse avdelinger, og i andre etasje har vi et stort felleslokale som heter Tiriltoppen. I hverdagen bruker vi Tiriltoppen til å dele barna opp i mindre grupper med ulike aktiviteter. Utenom bruker vi det også til teaterforestillinger, konserter, utstillinger, julegudstjenester, overnatting mm.

Læringsverkstedet satser på Et godt måltid. Vi har derfor varmmat 4-5 ganger i uken og lager det aller meste fra bunnen. Vi bruker rene gode råvare og varriere mellom fisk, kjøtt og vegitar retter. To av våre ansatte er utdannet kokk, og står for en god og variert meny. Slik at barna skal få kjenskap til nye smaker i løpet av året.

HJERTLIG VELKOMMEN TIL OSS!

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Ospedalen 268,5308 Kleppestø
Vis i kart

40469669
krokasfeltet.sor@laringsverkstedet.no

30 barn
4 avdelinger
9 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Styrer
Marius Enger Pedersen

Avdelinger

Forundringspakken

23 barn

2 - 6 år

Gampetreff

7 barn

Lillebjørn

Rundtomkring

Dokumenter fra Krokåsfeltet Sør barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet