Velkommen til Krokåsfeltet Sør barnehage

Læringsverkstedet Krokåsfeltet Sør barnehage ligger øverst på Krokåasfeltet, ca 5 minutter fra Kleppestø. Åpningstiden vår er 0630-1700. Vi har opptak hele året, som betyr at en stort sett kan få barnehageplass på dagen. Vi har i år en småbarnsavdeling, og en stor avdeling med barn i alderen 3 - 5 år.

Barnehagen har kanskje et av Askøys flotteste uteområde, hvor vi har valgt å beholde mest mulig av naturen. Her kan barna utfolde seg i ulent terreng, klatre i træne og fange insekter store deler av året. Vi ligger også tett på naturen og har fine turområder like i nærheten. Barnehagen har store og lyse avdelinger, og i andre etasje har vi et stort felleslokale som heter Tiriltoppen. I hverdagen bruker vi Tiriltoppen til å dele barna opp i mindre grupper med ulike aktiviteter. Utenom bruker vi det også til teaterforestillinger, konserter, utstillinger, julegudstjenester, overnatting mm.

Læringsverkstedet satser på Et godt måltid. Vi har derfor varmmat 4-5 ganger i uken og lager det aller meste fra bunnen. Vi bruker rene gode råvare og varriere mellom fisk, kjøtt og vegitar retter. To av våre ansatte er utdannet kokk, og står for en god og variert meny. Slik at barna skal få kjenskap til nye smaker i løpet av året.

HJERTLIG VELKOMMEN TIL OSS!

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Ospedalen 268,5308 Kleppestø
Vis i kart

93853439
krokasfeltet.sor@laringsverkstedet.no

44 barn
4 avdelinger
9 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Styrer
Anita van der Heide

Anita van der Heide

Jeg har jobbet i barnehagen siden den åpnet i februar 2005. Jeg er utdannet førskolelærer, i 2016 tok jeg nasjonal styrerutdanning ved NHH. Jeg har vært styrer i barnehagen siden desember 2011. Jeg ønsker at barna her hos oss skal møte trygge, gode og rause voksne. Vi skal sammen gi barna en god barnehagedag med mange gylne øyeblikk. Vi ønsker at barna føler mestring, og føler seg verdifulle hver eneste dag her hos oss. Ta gjerne kontakt med meg om dere ønsker å komme på besøk.

93853439
krokasfeltet.sor@laringsverkstedet.no

Avdelinger

Forundringspakken

23 barn

3 - 6 år

Gampetreff

7 barn

1 - 2 år

Lillebjørn

Rundtomkring

14 barn

Dokumenter fra Krokåsfeltet Sør barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet