Velkommen til Grefsen Terrasse Naturbarnehage

Vi er Oslos første Læringsverkstedet barnehage som har et naturkonsept.

Barnehagen har lyse flotte lokaler, verkstedrom og en fin uteplass. Vi ligger i tilknytning til Grefsenkollen og oslomarka. Det er kort vei til offentlig transport. Barnehagen ligger i enden av en boligblokk og har en tilknyttet park som heter "Småland" rett utenfor gjerdet som brukes ofte. Vi har egne verkstedrom for områdene i rammeplanen. Blant annet har vi hjerterom (for sosial kompetanse), språk- og matterom og et kreativt rom.

Vårt satsningsområdet er lek, natur og voksenrollen. Vi jobber hver dag for at barna i vår barnehage skal få knytte gode vennskapsrelasjoner og få gode opplevelser sammen med barn og voksne. Vi jobber med å skape magiske øyeblikk i hverdagen, som fører til undring og oppdagelse. Vi er opptatt av natur og er mye ute sommer som vinter og bruker både skogen og "Småland" hvor vi har kortere og lengre turer. Hos oss får barna varierte og gode naturopplevelser sammen med erfarne og trygge ansatte.

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Grefsenkollveien 12A,0480 Oslo
Vis i kart

40225489
Grefsen@laringsverkstedet.no

60 barn
4 avdelinger
13 ansatte

Pris: 3135,-
Pris for mat: 250,-

Marte er styrer i barnehagen og er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog. Hun tar styrerutdanning på BI.

+4740225489
grefsen@laringsverkstedet.no

Læringsverkstedet Grefsen Terrasse Naturbarnehage

Fokusområde for Grefsen Terrasse Naturbarnehage

Fokusområdet til barnhagen er lek og natur. Gjennom lek skal barna oppleve vennskap, mestring, glede, samarbeid og få gode naturopplevelser sammen med imøtekommende og aktive voksne.

Fokusområdet til barnhagen er lek og natur. Gjennom lek skal barna oppleve vennskap, mestring, glede, samarbeid og få gode naturopplevelser sammen med imøtekommende og aktive voksne.

Avdelinger

Blå

12 barn

1 - 2 år

Gul

12 barn

1 - 2 år

Lilla

18 barn

2 - 6 år

Rød

18 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Grefsen Terrasse Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet