Velkommen til Skogly barnehage

På andre året så har Skogly natur og miljø som satsningsområde.
Vi liker tanken på at vi gir barna gode opplevelser med naturen og nærmiljøet vårt, og ønsker å fortsette å utvikle oss i denne retningen. Derfor hoppet vi idet og ble en naturbarnehage 01.01.21. Læringsverkstedet har utviklet et eget pedagogisk konsept for sine naturbarnehager. En naturbarnehage vil kjennetegnes ved: naturglede, matglede, og naturen som lek og læringsarena. Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehag holder til i Ole Dyrengsveg 1 i Løten. Våre lokaler ligger i et nyetablert byggefelt med gangavstand fra Løten sentrum, skog og turstier, og vi har vår egen gapahuk og flere turplasser i nærområdet. De eldste barna i barnehagen (skolespirene) har flere dager i uka sitt eget opplegg frem mot skolestart, og vi har gjennom Fylkesmannen mulighet til å gi de et vanntilvenningstilbud i Ankerskogen svømmehall. Desverre har vi ikke kunne leie svømmehallen fra høsten 2020 pga corona, men vi håper på å kunne starte opp igjen iløpet av høsten 2021.

Skogly er en godt etablert barnehage. Den ble startet i 2000, og i 2017 ble Læringsverkstedet nye eiere. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler, som ble bygget i 2009.I 2021 ble barnehagen pusset opp innvendig med nytt gulv og malte vegger. Barnehagen har 4 avdelinger: 2 avdelinger med barn fra 3-6 år, 2 avdelinger for barn fra 0-3 år. Vi er gruppe ansatte som alle har stor glede av å jobbe med barn. Det å holde oss faglig oppdatert er viktig for oss, og dette barnehageåret er barnehagens satsningsområde Hjertekultur, natur og nærmiljøet vårt. Barnehagen benytter seg av My Kid som et digitalt komunikasjonsverktøy. For mer informasjon eller svar på spørsmål ta gjerne kontakt med styrer i barnehagen, Line Nordhagen Haraldsen. Telefon nummer er: 99224892. Mailadresse er: skogly@laringsverkstedet.no.

Mandag — Fredag 06:30 — 16:30

Ole Dyrengsveg 1,2340 Løten
Vis i kart

99224892
skogly@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 300,-

Styrer i Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehage er Line Nordhagen Haraldsen. Hun har jobbet i Skogly som pedagog siden 2001, og ble styrer i barnehagen i 2017 da Læringsverkstedet ble nye eiere. Line har videreutdanning innen veiledningspedagogikk, spesialpedagogikk og nasjonal styrerutdanning. "Et av mine mål for Skogly er at hos oss skal alle barn få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv"

+4799224892
skogly@laringsverkstedet.no

Line Nordhagen Haraldsen

Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehage

Vi I Skogly Naturbarnehage er glade i å være ute i naturen, og rundt omkring i nærområdet vårt. De ansatte tar ofte med seg det pedagoiske arbeidet sitt med ut, og det synes på alt det spennede som henger ute på veggene våre. Vi holder også på å lage oss et natur/forskerrom inne i fellesarealet til barnehagen der vi kan ta med alt det spennede vi finner ute med inn. Alle avdelinger har sin egen turdag, og vi benytter oss ofte av de mulighetene vi har i nærområdet: Gårdsbesøk på Berg gård, "Ninjaskogen", gapahuken vår, ulike turstier og lekeplassene på Bergum og på Gimlevegen. Om vinteren har vi vært så heldige å få lov til å lage akebakke og skiløyper på jordet bak oss. I 2021 har vi startet opp med å utvikle kjøkkenhagen vår, og det vil vi fortsette med, I år var vi så heldige å få planter av det lokale bondelaget, så i hele sommer har barna kunnet følge med på alle plantene som har spiret og grodd.

Fokusområde for Skogly barnehage

Læringsverkstedets visjon er "vi får verdens viktigste verdier til å vokse", og i Skogly skal både barn og voksen føle seg verdifulle hver dag. For oss betyr det at dette...

Læringsverkstedets visjon er "vi får verdens viktigste verdier til å vokse", og i Skogly skal både barn og voksen føle seg verdifulle hver dag. For oss betyr det at dette skal vi få til sammen, for visjonen vår "verdens viktigste verdier" er barna våre som skal forme fremtiden. Vi skal ha et stort fokus på hjertekultur i Skogly

Barnehagens satsningsområde 21/22 er natur og nærmiljø. Naturen er med på å gi oss en ramme rundt visjonen vår, og vi skal gi hvert barn en "ryggsekk" med opplevelser som gir retning, verdier, erfaring og opplevelser for resten av livet.

Hos oss er lek viktig.Leken er en av barns viktigste uttrykksformer, og gjennom lekende samspill får barna mulighet til å uttrykke seg og kjenne på at det er egen opplevelsesverden gjelder. For det er i lek at barn gjør erfaringer. De utforsker, prøver ut, og får kunnskaper. De utvikler selvtillit og egen selvfølelse. I Læringsverkstedet Skogly barnehage ønsker vi at alle barn ha positive opplevelser med andre, og vi har som mål at alle barn har en venn her i barnehagen. "Handlingsplan mot mobbing" og Hjerteprogrammet er viktige pedagoiske verktøy som vi bruker i dette arbeidet. Hos oss går Hjerterud og Ute-Mons hånd i hånd!💗🌏

Avdelinger

Bjørnehiet

25 barn

2 - 5 år

Ekornstua

14 barn

1 - 3 år

Harestua

15 barn

Revehiet

25 barn

3 - 5 år

Dokumenter fra Skogly barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet