Velkommen til Skogly barnehage

Sammen med hjertekultur så har Skogly natur og nærmiljø som satsningsområde.
Vi liker tanken på at vi gir barna gode opplevelser med naturen og nærmiljøet vårt, og ønsker å fortsette å utvikle oss i denne retningen. Derfor hoppet vi idet og ble en naturbarnehage 01.01.21. Læringsverkstedet har utviklet et eget pedagogisk konsept for sine naturbarnehager. En naturbarnehage vil kjennetegnes ved: naturglede, matglede, og naturen som lek og læringsarena. Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehage holder til i Ole Dyrengsveg 1 i Løten. Våre lokaler ligger i et nyetablert byggefelt med gangavstand fra Løten sentrum, skog og turstier, og vi har vår egen gapahuk og flere turplasser i nærområdet. De eldste barna i barnehagen (skolespirene) har en dag i uka sitt eget skoleforbredende opplegg frem mot skolestart. I januar starter de opp med skrivedans, det gleder vi oss til!. På tirsdager så er avdelingene i Løtenhallen der vi leier basishallen av Løten kommune. Store deler av barnehageåret så har de eldste barna på småbarns avdelingene sin egen hjerteklubb. Her har vi fokus på vennskap og overgang til stor avdeling.

Skogly er en godt etablert barnehage. Den ble startet i 2000, og i 2017 ble Læringsverkstedet nye eiere. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler, som ble bygget i 2009.I 2021 ble barnehagen pusset opp innvendig med nytt gulv og malte vegger. Helt siden da har de ansatte hatt fokus på barnas lek og læringsmiljø. Barnehagen har 4 avdelinger: 2 avdelinger med barn fra 3-6 år, 2 avdelinger for barn fra 0-3 år. Vi er gruppe ansatte som alle har stor glede av å jobbe med barn. Det å holde oss faglig oppdatert er viktig for oss, og i 2022 og 2023 er barnehagens satsningsområde hjertekultur, natur og nærmiljøet vårt. Barnehagen benytter seg av My Kid som et digitalt komunikasjonsverktøy. Vi har også egen profil på facebook og Instagram for de som vil følge med på hverdagen vår. For mer informasjon eller svar på spørsmål ta gjerne kontakt med styrer i barnehagen, Line Nordhagen Haraldsen. Telefon: 99224892. Mail: skogly@laringsverkstedet.no.

Mandag — Fredag 06:30 — 16:30

Ole Dyrengsveg 1,2340 Løten
Vis i kart

99224892
skogly@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
21 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Styrer
Line Nordhagen Haraldsen

Line Nordhagen Haraldsen

Styrer i Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehage er Line Nordhagen Haraldsen. Hun har jobbet i Skogly som pedagog siden 2001, og ble styrer i barnehagen i 2017 da Læringsverkstedet ble nye eiere. Line har videreutdanning innen veiledningspedagogikk, spesialpedagogikk og nasjonal styrerutdanning. "Et av mine mål for Skogly er at hos oss skal alle barn få muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv. Med lek i fokus ønsker vi at barn skal oppleve mestring og gode relasjoner til andre."

+4799224892
skogly@laringsverkstedet.no

Læringsverkstedet Skogly Naturbarnehage

Vi I Skogly Naturbarnehage er glade i å være ute i naturen, og rundt omkring i nærområdet vårt. De ansatte tar ofte med seg det pedagoiske arbeidet sitt med ut, og det synes på alt det spennede som henger ute på veggene våre. Alle avdelinger har sin egen faste turdag, og vi benytter oss ofte av de mulighetene vi har i nærområdet: Gårdsbesøk på Berg gård, "Ninjaskogen", gapahuken vår, ulike turstier og lekeplassene på Bergum og på Gimlevegen. Om vinteren har vi vært så heldige å få lov til å lage akebakke og skiløyper på jordet bak oss. På vinteren og senhøsten så lages det ofte bålmat på turene, og rett som det er så blir hengekøyene med for lek, hvile og soving ute. I 2021 har vi startet opp med å utvikle kjøkkenhagen vår, og det vil vi fortsette med. De siste årene har vi vært så heldige å få planter av Løten bondelag, så på vår, sommer og høst kan barna følge spent med på alt som spirer og gror. Uansett om resultatet blir verdens beste grønnsaksuppe, eller et kålmark- prosjekt, så vil det være mye læring i kjøkkenhagen!

Fokusområde for Skogly barnehage

Læringsverkstedets visjon er "vi får verdens viktigste verdier til å vokse", og i Skogly skal både barn og voksen føle seg verdifulle hver dag. Barnehagens satsningsområde 21/22 og 22/23 er...

Læringsverkstedets visjon er "vi får verdens viktigste verdier til å vokse", og i Skogly skal både barn og voksen føle seg verdifulle hver dag.

Barnehagens satsningsområde 21/22 og 22/23 er natur, nærmiljø og hjertekultur.

Naturen gir barna en arena for utforskning, undring, lek og samspill. Sammen skal barn og voksne undrer seg over og utforske det de ser og finner, om det er dyrespor, insekter eller en grop i bakken.Dette barnehage året skal vi i tillegg ha et prosjekt om natur og troll. Med prosjektet ønsker vi å vekke nyskjerrighet og fantasi, lekenhet og tradisjoner med eventyr. Prosjektet avsluttes med en skikkelig trollfest, og hvem vet, kanskje finnes det et troll i nærområdet vårt?

Hos oss er lek viktig. Leken er en av barns viktigste uttrykksformer, og gjennom lekende samspill får barna mulighet til å uttrykke seg og kjenne på at det er egen opplevelsesverden gjelder. De ansatte skal dette året ha stort fokus på barnehages lek og læringsmiljø. Dette er en del av arbeidet vårt med barnehagens hjertekultur. For i Læringsverkstedet Skogly barnehage ønsker vi at alle barn ha positive opplevelser med andre, og vi har som mål at alle barn har en venn her i barnehagen. "Handlingsplan mot mobbing" og Hjerteprogrammet er viktige pedagoiske verktøy som vi bruker i dette arbeidet. Hos oss går Hjerterud og Ute-Mons hånd i hånd!💗🌏

Avdelinger

Bjørnehiet

24 barn

3 - 6 år

Ekornstua

15 barn

1 - 3 år

Harestua

15 barn

1 - 3 år

Revehiet

25 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Skogly barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet