Læringsverkstedet Sarpsborg Doremi

Velkommen til Sarpsborg Doremi barnehage

Klikk her for 3D-visning av barnehagen

Læringsverkstedet Sarpsborg DoReMi flyttet inn i nye og fine lokaler høsten 2020. Vi holder til i samme lokaler som Children`s Internaional School. Antall årsverk: 15, hvorav 6 menn og 9 kvinner. Alle er dyktige og engasjerte barnehageansatte som gir barna gode opplevelser ved å tilrettelegge for varierte aktiviteter hver dag. Vi leker mye, synger og spiller, snakker engelsk, er på tur og spiser sunn og god mat.

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Tuneveien 20,1710 Sarpsborg
Vis i kart

37071541‬
sarpsborg@laringsverkstedet.no

59 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Fokusområde for Sarpsborg Doremi barnehage

Læringsverkstedet avd. Sarpsborg DoReMi har satsningsområdene musikk og engelsk. Musikk: Vi har egen musikkpedagog, Irene Lundblad, som har musikksamlinger med barna to dager i uken. I tillegg har alle våre...

Læringsverkstedet avd. Sarpsborg DoReMi har satsningsområdene musikk og engelsk. Musikk: Vi har egen musikkpedagog, Irene Lundblad, som har musikksamlinger med barna to dager i uken. I tillegg har alle våre avdelinger varierte musikkaktiviteter sammen med barna. Barna erfarer musikalske uttrykksformer som, sang og dans, å spille på rytmeinstrumenter og djember, lek og bevegelse. Barna opptrer på to konserter i året. Det siste året barna går i barnehagen får de lære å spille fiolin med fiolinlærer Øystein Vingerhagen. Musikk tilhører fagområdet "Kunst, kultur og kreativitet". Innenfor dette fagområdet legger vi i DoReMi barnehage også stor vekt på barnas kreative side innen forming. Engelsk: Vi har engelsktalende ansatte på hver avdeling. Alle avdelingene har engelsksamlinger for barna der de lærer ukedagene, å telle, fargene osv. Barna klarer etter hvert å sette sammen ord til setninger og er i stand til å ta imot korte beskjeder på engelsk. Barna opplever en god mestringsfølelsevede å tilegne seg ny kunnskap. Barna får drikke, frukt, frokost og lunsj hver dag. Vi serverer tre varme måltider hver uke.

Avdelinger

Gershwin

18 barn

4 - 6 år

Haydn

12 barn

Mahler

17 barn

3 - 4 år

Pachelbel

12 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Sarpsborg Doremi barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet