Risteigen

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:15 — 04:15

 • 53 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet barnehage, avdeling Risteigen er en to avdelings barnehage på Kongsberg.Tyrihans er småbarnsavdelingen vår for barn 0-3 år, og Askeladden er storbarnsavdeling for barna mellom 3-6 år. Pr nå er vi 54 barn totalt på huset.

Vi har et stort uteområde som vi bruker flittig, samtidig som vi er en sentrumsnær barnehage med gåavstand til både bymiljøet og til skogen. Vi ligger et steinkast unna Lågendalsmuseet hvor vi hilser på både kaniner, geiter, hester og høner om sommeren og benytter den fine lekeplassen der sommer som vinter. Det er også mange flotte lekeplasser i nærmiljøet som vi går turer til. Vi har et godt samarbeid med Kongsberg kommune og deltar aktivt på arrangementer i regi av dem.

Vi er opptatt av at hvert eneste barn hos oss skal bli sett, hørt og tatt vare på! Mye av fundamentet for omsorg, empati, forståelse og toleranse formes i barneårene. I Læringsverkstedet ønsker vi å gi barnet ditt en velfylt ryggsekk med positive opplevelser de kan ha nytte av resten av livet.

Ta gjerne kontakt for en prat med Kristina Skeie, styrer i barnehagen, på telefon 97160648.

Avdelinger

Askeladden

30 barn

Tyrihans

23 barn

Dokumenter fra Risteigen

Dokumenter fra Læringsverkstedet