Velkommen til Piningen barnehage

Læringsverkstedet Piningen er en stor barnehage som ble bygget av Læringsverkstedet i 2011. Adressen vår er Ålefjærvegen 501, og vi har åpent fra 06.30-17.00.

Selve barnehagebygget er innredet med 4 baserom, 4 verkstedsrom, 2 kjøkken og et stort fellesrom. Vi har en fantastisk beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Vi har egen grillbu på utelekeplassen og gapahuk i skogen.

Barnehagen er utstyrt med et bredt utvalg av pedagogiske leker og materiell som blir brukt daglig, og vi setter av god tid til lek både inne og ute, og på tvers av avdelingene. Vi har dyktige og hjertevarme pedagoger, fagarbeidere og assistener som brenner for å gi barna en god barnehagehverdag. Vi er opptatt av hjertekultur, raushet og at alle barn skal bli sett, hørt og tatt vare på.

Vi er en fullkost barnehage, og det vil si at dere foreldre trenger ikke å ta med niste. Barna får alle måltidene i barnehagen, i tillegg til frukt. Vi er opptatt av et sunt og variert kosthold, og lager all maten selv. Vi baker brød hver dag, og har får fersk fisk fra Reinhartsen brygge to ganger i uken.

Ta gjerne kontakt på telefon 41686732 (styrer Ingrid M. Fjellestad) for ytterligere opplysninger, eller kom innom for å ta en prat med oss.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Ålefjærvegen 501,4708 Vennesla
Vis i kart

41686732
piningen@laringsverkstedet.no

53 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Ingrid M. Fjellestad

Ingrid M. Fjellestad

Fokusområde for Piningen barnehage

Et av våre satsningsområder er "Et godt måltid", hvor vi har fokus på sunn og tradisjonsrik mat. Vi har fersk fisk 2 dager i uken, levert fra Reinhartsen på fiskebrygga...

Et av våre satsningsområder er "Et godt måltid", hvor vi har fokus på sunn og tradisjonsrik mat. Vi har fersk fisk 2 dager i uken, levert fra Reinhartsen på fiskebrygga. Vi serverer barna 3 måltider pr dag, i tillegg til frukt/grønt, og vårt mål er at barna skal lære smak og ingredienser i den sunne maten vår. Vi har fokus på å skape en god atmosfære rundt måltidet. Hos oss trenger dere ikke ta med niste.

Vi jobber aktivt med Lek og Inkluderende læringsmiljø. Vi ønsker at alle barn skal oppleve mestringsglede hver dag, gjennom å skape en varm atmosfære der alle blir inkludert og har omsorg for hverandre. I Læringsverkstedets barnehager er leken grunnstammen i det pedagogiske arbeidet og aktivitetene. Vi legger til rette for allsidig lek og varierte aktiviteter gjennom hele barnehagedagen. Barn skal erfare at lek og læring er morsomt. Leken skal tildeles mest tid og plass i barnehagen. Leken har en egenverdi for barnet; i samspill med andre blir man en del av en sosial og kulturell kontekst, og barns relasjons kompetanse utvikles. Det vil være fokus på lekens betydning for barns vennskap.

Vi arbeider med å skape gode relasjoner som bidrar til et inkludrende leke- og læringsmiljø for alle. Vi er en lærende barnehage som reflekterer over egen praksis, deler erfaringer og innhenter ny kunnskap og teori i arbeidet vårt. Vi har et tett samarbeid med kommunen og arbeider med felles satsingsområder for alle ansatte i barnehagene.

Avdelinger

Grønn

15 barn

4 - 5 år

Gul

13 barn

1 - 2 år

Orange

14 barn

3 - 4 år

Blå

11 barn

2 - 3 år

Dokumenter fra Piningen barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet