Læringsverkstedet Kløvningsten

Velkommen til Kløvningsten barnehage

Læringsverkstedet Kløvningsten barnehage ligger i naturskjønne omgivelser på Hevingen like ved Golfbanen og lysløypa. Barnehagen ligger ved et boligfelt, men har også skogen som nærmeste nabo. Vi har bygget opp flere fine turplasser med gapahuk og bålplass i nærmiljøet som brukes aktivt. Kløvningsten startet opp høsten 2004 og er en fem avdelings barnehage for barn i alderen 0-6 år. Til sammen har vi ca 85 plasser fordelt på to bygg; Furuli og Granli. Barnehagen vektlegger at kombinasjonen lek og læring er gøy. Vi ønsker at barna skal bli aktive deltakere og ikke passive mottakere. Det pedagogiske ukeprogrammet bygger på faste temadager innen: Språk - matte og motorikk – kreativitet – naturdag – sosial kompetanse.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:45

Kløvningsten 2,1739 Borgenhaugen
Vis i kart

92210601
kloevningsten@laringsverkstedet.no

83 barn
5 avdelinger
23 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Kløvningsten barnehage

Våre satsningsområder er språk, sosial kompetanse og aktive voksne.

  • Språk: tidlig og god språk stimulering er viktig. Vi vil ha ekstra fokus på å jobbe med språk ved å jobbe i smågrupper. Dette er også i tråd med kommunens satsningsområde.
  • Sosial kompetanse: Her vil vi ha mye fokus på verdier gjennom hjerteprogrammet, men også andre pedagogiske programmer som «Nelly og Hamza».
  • Aktive voksne: Personalet skal se hvert enkelt barn, og de skal høre og bry seg om hva barna ønsker å formidle. Kvaliteten på samspillet mellom barna og personalet er avgjørende for barnas utbytte og opplevelse av barnehagen. Et aktivt og tydelig personale er derfor en viktig forutsetning for å skape et varmt og inkluderende sosialt miljø.

Våre satsningsområder er språk, sosial kompetanse og aktive voksne.


Språk: tidlig og god språk stimulering er viktig. Vi vil ha ekstra fokus på å jobbe med språk ved å jobbe i smågrupper. Dette er også i tråd med kommunens satsningsområde.
Sosial kompetanse: Her vil vi ha mye fokus på verdier gjennom hjerteprogrammet, men også andre pedagogiske programmer som «Nelly og Hamza».
Aktive voksne: Personalet skal se hvert enkelt barn, og de skal høre og bry seg om hva barna ønsker å formidle. Kvaliteten på samspillet mellom barna og personalet er avgjørende for barnas utbytte og opplevelse av barnehagen. Et aktivt og tydelig personale er derfor en viktig forutsetning for å skape et varmt og inkluderende sosialt miljø.

Avdelinger

Humla

12 barn

Marihøna

16 barn

2 - 3 år

Maurtua

12 barn

Sommerfuglen

19 barn

2 - 6 år

Tusenbeinet

24 barn

4 - 5 år

Dokumenter fra Kløvningsten barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet