Velkommen til Juvik barnehage

Læringsverkstedet AS, avd Du og Jeg Juvik har åpent 0630 til 1700. Vi holder åpent 12 måneder i året, inkl hele sommeren og ved påske og jul. Hos oss er det løpende opptak og det er mulig å få plass på kort varsel gjennom hele året.

I Du og Jeg Juvik har vi mye areal å boltre oss på både inne og ute. Vi har blant annet eget matterom , språkrom og et stort rom der forming og forsking står i fokus. Vi har mange fine turer vi kan gå i områdene rundt barnehagen i tillegg til lavvo og bålplass på baksiden av barnehagen. Her er det også et skogområdet tilknyttet. Vi har også en uteavdeling i barnehagen som bruker det flotte nærområdet til både korte og lengre turer. De har gjerne med seg gapahuk og lager seg leirplass der de er.

I Læringsverkstedet Avd, Du og Jeg Juvik har vi fokus på et godt måltid og vi har egen kokk som tilbereder varmmåltider 4 dager i uken. Hun lager all maten fra bunnen av med gode, rene råvarer. På menyen finner en både fisk,vegatar og kjøttretter. 1 dag i uken får barna nystekt brød eller rundstykker med diverse pålegg, av og til inkl. hjemmelaget prim eller smøroster. Barna får også melk og frukt hver dag hos oss. Hver fredag tilbyr vi yoghurt og hjemmelaget granola.

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål kan dere gjerne ta kontakt med styrer i barnehagen.

VELKOMMEN HIT TIL OSS!

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Rostaliene 6,5308 Kleppestø
Vis i kart

47913151
juvik@laringsverkstedet.no

106 barn
8 avdelinger
46 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 430,-

Styrer
Karianne Eikevik

Avdelinger

Jupiter

11 barn

Merkur

23 barn

2 - 6 år

Neptun

6 barn

Pluto

9 barn

2 - 5 år

Saturn

22 barn

2 - 6 år

Uranus

13 barn

3 - 6 år

Venus

9 barn

Tellus

13 barn

2 - 6 år

Dokumenter fra Juvik barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet