Læringsverkstedet Hurdal Naturbarnehage

Velkommen til Hurdal Naturbarnehage

Læringsverkstedet Hurdal Naturbarnehage AS ligger i Hurdal sentrum med kort vei til butikk, kommunehus og skole. Vi legger opp til små turer der målet er å gripe alle øyeblikkene underveis, det å være ute stimulerer alle sansene og gir rikelig med opplevelser for både små og store. Barnehagens nærmiljø gir barna rom for et mangfold av aktiviteter, opplevelser og læring til alle årstider og i all slags vær. Barna blir presentert for naturens kvaliteter og skal lære seg å bruke ressursene som finnes i naturen. Alle Læringsverkstedets fagområder er ekstra spennende å utforske ute i naturen! Vi har flere tilrettelagte turplasser i skogen, hvor vi kan benytte oss av både lavvo og gapahuk. I forbindelse med at vi er en naturbarnehage, har vi en friluftsavdeling i barnehagen. Vi er en grønt flagg sertifisert barnehage og prosjektet vi har jobbet med over en lengre tid er fra jord til bord. Vi har en egen kjøkkenhage og eget drivuhus hvor barna får være med på hele prosessen med å dyrke grønnsaker og urter.

Vi ønsker også legge til rette for et trygt og inkluderende leke- og læringsmiljø for barna. Vi lager lekesoner som inspirerer til lek med plass til mange barn, og vi benytter oss av udefinert materiell og har kreative, skapende prosesser med barna - både ute og inne.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Øvre Hagavegen 5,2090 Hurdal
Vis i kart

37071525
Hurdal@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 430,-

Styrer
Anja Christin Bjørnsdatter Jacobsen

Jeg har jobbet i Læringsverkstedet siden 2010. I 2016 startet jeg som styrer i Læringsverkstedet Hurdal Naturbarnehage AS. Jeg er utdannet førskolelærer ved OsloMet. I tillegg har jeg utdanning innen spesialpedagogikk. Jeg har videre også tatt styrerutdanning, samt juss for ledere. Jeg jobber for at i vår barnehage skal man kjenne at det er godt å komme inn, og at det er et godt sted å være. Et ønske jeg har for barna, foreldre, de ansatte og andre som kommer innom hos oss.

37071525
hurdal@laringsverkstedet.no

Avdelinger

Bikuben

15 barn

2 - 2 år

Bjørnebo

25 barn

3 - 6 år

Humlebo

14 barn

1 - 1 år

Revehiet

25 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Hurdal Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet