Velkommen til Furukollen idrettsbarnehage

Læringsverkstedet Furukollen idrettsbarnehage er et stort, lyst og moderne bygg med oppholdsrom over to etasjer og god plass til hvert enkelt barn. Koselige rom det er godt å være i og gjennom de store vinduene er det skog og fine turområder på alle kanter. Spennende lekeområder med innendørs lekeapparater og 2 gymsaler! Vi har et stort uteområde med blant annet grillhytte og sykkelbane. Vi arbeider systematisk med læringsverkstedets temaområder, og spesielt hjerteprogrammet og sosial kompetanse. Dt er viktig at hvert enkelt barn skal føle seg verdifull. Vi ønsker å gi hvert barn en opplevelse av å bli sett, hørt og tatt vare på Vi har en engasjert og kompetente personalgruppe med masse erfaringer og interesser som stadig er opptatt av å utvikle seg både menneskelig og faglig. Vi legger stor vekt på godt samarbeid med foreldre og at barnehagen skal være et trygt og positivt sted for barna, foreldrene og personalet.

Mandag — Fredag 06:30 — 16:30

Kirkegårdsveien 33,4847 Arendal
Vis i kart

45472402
furukollen@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Styrer
Hanne Mette Huseby

Fokusområde for Furukollen idrettsbarnehage

Vi ønsker å vektlegge et sundt og variert kosthold og vi serverer barna tre måltider om dagen, samt frukt, grønnsaker og drikke. Vi har utarbeidet et årshjul der hver måned...

Vi ønsker å vektlegge et sundt og variert kosthold og vi serverer barna tre måltider om dagen, samt frukt, grønnsaker og drikke. Vi har utarbeidet et årshjul der hver måned har sitt satsningsområde når det gjelder mat. I tillegg til å servere god, sunn og variert mat jobber vi med å inkludere barna i prosessen og bruke maten som et utgangspunkt for læring. I tillegg har vi fokus på fysisk aktivitet og uteliv. Hos oss får barna leke og lære og ha det gøy ute og inne. Selv om vi har flotte lokaler så ønsker vi å bruke mye av fritiden utendørs. Med skogen i umiddelbar nærhet er det kort vei til fine turområder, og i tillegg har vi egen grillhytte i uteområdet. Ettersom vi har hovedfokus på kosthold, uteliv og fysisk aktivitet har vi personale med spesiell interesse og kompetanse på dette. Hver dag leker barna mye ute med engasjerte og aktive voksne.

Avdelinger

Høst

24 barn

3 - 6 år

Sommer

16 barn

Vinter

15 barn

Vår

24 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Furukollen idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet