Læringsverkstedet Furukollen Idrettsbarnehage

Velkommen til Furukollen Idrettsbarnehage

Læringsverkstedet Furukollen idrettsbarnehage ligger sentralt mellom Arendal sentrum og Harebakken, rett ved Langsæ vannet. Vi har et stort, lyst og moderne bygg med god plass til hvert enkelt barn. Koselige rom det er godt å være i og gjennom de store vinduene er det skog og fine turområder på alle kanter. Vi har spennende lekeområder med innendørs lekeapparater og 2 gymsaler! Vi har et stort uteområde med blant annet grillhytte og sykkelbane.

Furukollen barnehage er tilrettelagt for barn med spesielle behov og vi har mye kompetanse på dette området.

Barnehagen har 4 avdelinger:

Sommer: 13 barn 0-3 år

Vinter: 13 barn 0-3 år

Vår: 24 barn 3-5 år

Høst: 22 barn 3-5 år

Vi jobber spesielt med bevegelse, lek, samspill og mestring. Barn som er glad i å bevege seg får et godt utgangspunkt for resten av livet. Vi tilrettelegger for gode mestringsopplevelser gjennom variert fysisk aktivitet. I tillegg til de daglige aktivitetene har vo mange gøyale aktiviteter og happenings gjennom året som idrettsdager, dansecamp, turnleker, fotballturnering og håndballuke.

Barn i bevegelse og vekst trenger god og næringsrik mat. Furukollen idrettsbarnehage er en fullkost barnehage som serverer 3 næringsrike og smakfulle måltider hver dag gjennom vårt konsept "Et godt måltid" .

Det er viktig at hvert enkelt barn skal føle seg verdifult akkurat sånn som de er. Vi ønsker å gi hvert barn en opplevelse av å bli sett, hørt og tatt vare på. Vi har en engasjert og kompetente personalgruppe med masse begeistring og erfaring som stadig er opptatt av å utvikle seg både menneskelig og faglig. Vi legger stor vekt på godt samarbeid med foreldre og at barnehagen skal være et trygt og positivt sted for barna, foreldrene og personalet.

Mandag — Fredag 06:30 — 16:30

Kirkegårdsveien 33,4847 Arendal
Vis i kart

45472402
furukollen@laringsverkstedet.no

74 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Styrer
Hanne Mette Huseby

Hanne Mette Huseby

Hanne Mette har over 20 års erfaring som pedagogisk leder/ styrer og var med å starte Furukollen barnehage i 2010.

45472402
furukollen@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Furukollen Idrettsbarnehage

Bevegelsesglede og matglede Vi ønsker å vektlegge et sundt og variert kosthold og vi serverer barna tre måltider om dagen, samt frukt, grønnsaker og drikke. Vi har utarbeidet et årshjul...

Bevegelsesglede og matglede

Vi ønsker å vektlegge et sundt og variert kosthold og vi serverer barna tre måltider om dagen, samt frukt, grønnsaker og drikke. Vi har utarbeidet et årshjul der hver måned har sitt satsningsområde når det gjelder mat. I tillegg til å servere god, sunn og variert mat jobber vi med å inkludere barna i prosessen og bruke maten som et utgangspunkt for læring. I tillegg har vi fokus på fysisk aktivitet og uteliv. Hos oss får barna leke og lære og ha det gøy ute og inne. Selv om vi har flotte lokaler så ønsker vi å bruke mye av fritiden utendørs. Med skogen i umiddelbar nærhet er det kort vei til fine turområder, og i tillegg har vi egen grillhytte i uteområdet. Ettersom vi har hovedfokus på kosthold og fysisk aktivitet har vi personale med spesiell interesse og kompetanse på dette. Hver dag leker barna mye ute med engasjerte og aktive voksne.

Avdelinger

Høst

24 barn

3 - 6 år

Sommer

13 barn

Vinter

13 barn

Vår

24 barn

2 - 4 år

Dokumenter fra Furukollen Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet