Læringsverkstedet Fidje

Velkommen til Fidje barnehage

Fidje barnehagen ligger sentralt på Tømmestø i flotte omgivelser, ca12 min fra Kristiansand sentrum. Vi er så heldig å ha både skog og sørlandsk skjærgård i nærområdet. I skogen har vi en egen gapahuk med bålplass som blir flittig brukt. Randesund Lysstøperi ligger i gangavstand fra barnehagen når vi vil hilse på dyrene. Vi har en stor barnehagetomt med varierte muligheter for lek og utfoldelse. En flott akebakke, stor plass til å sykle, ulike lekeapperater, grillhytte og kupert terreng.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Bordalsbakken 3,4639 Kristiansand S
Vis i kart

40455837
fidje@laringsverkstedet.no

101 barn
5 avdelinger
28 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 280,-

Styrer
Susanne Jensehaugen

Susanne Jensehaugen

Susanne er utdannet barnehagelærer, med videreutdanning i veiledningspedagogikk. Hun har jobbet som barnehagelærer i 17 år før hun startet som styrer i 2019.

40455837
Fidje@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Fidje barnehage

Visjonen vår i læringsverkstedet er: Vi får verdens viktigste verdier til å vokse! Med utgangspunkt i visjonen vil vi dette barnehageåret ha fokus på Lek og et ekstra fokus på...

Visjonen vår i læringsverkstedet er: Vi får verdens viktigste verdier til å vokse! Med utgangspunkt i visjonen vil vi dette barnehageåret ha fokus på Lek og et ekstra fokus på uteleken.

Leken er grunnstammen i det pedagogiske arbeidet. Leken er en arena for barnas utvikling og læring,sosial og språklig samhandling. Gjennom lek får barna venner. Har barna venner, er barna trygge. Er barna trygge, så leker de. Leker de, så lærer de. Ved å leke med vennene sine styrker barna sin selvfølelse. Det er i lek og samspill med andre, at barn legger grunnlaget for læring og sosiale ferdigheter.

Barnehagen arbeider med digitale verktøy som bla Beebot & Ozobot- programmering, Lysbord, Projektor, Digitalt mikroskop og Green screen. Vi ønsker at barna skal få digital kompetanse, digitale feridigheter og utvikle en begynnende etisk forståelse knyttet til digitale verktøy. Barnehagens digitale praksis bidrar til barnas lek, kreativitet og læring.

Vi har også stort fokus på konseptet "Et godt måltid". Det handler bla om at mat er en viktig del av vår kultur og vi samles i felleskap rundt bordet til den gode samtalen. Vi legger tilrette for mestring og glede ved å klare selv, utvilke gode matvaner og et sunt og variert kosthold.Avdelinger

Blå

24 barn

3 - 6 år

Grønn

17 barn

Gul

18 barn

Lilla

24 barn

3 - 6 år

Oransje

18 barn

Dokumenter fra Fidje barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet