Velkommen til Ervika barnehage

Læringsverkstedet Ervika er en 3 avdelings barnehage i Ørland kommune i Trøndelag. Vi er en friluftsbarnehage og har flere grupper barn ute på tur hver dag hele året gjennom. Barnehagen ligger strategisk plassert midt mellom Ørland og Bjugn. Inne i barnehagen har vi ulike lekesoner. Lekesonene våre inspirerer og fremme alle typer lek og aktivitet. Dette gir oss mye god og variert aktivitet sammen med barna i små eller større grupper. Barnehagen ligger i umiddelbar nærhet til den ene turplassen vår Risarhaugen, som vi bruker mye. Her er det en gapahuk og bålplass. Vi er opptatt av å gi barna varierte og positive naturopplevelser. I tillegg til Risarhaugen har vi Kongletoppen og Paradis, som har telt med ovn og bålplass. Les mer under fokusområde.

Mandag — Fredag 06:40 — 16:15

Ervikveien 81,7160 Bjugn
Vis i kart

92267749
ervika@laringsverkstedet.no

53 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3050,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Ervika barnehage

Vi er en naturbarnehage, ønsker å gi barna en mulighet til å bli glad i og lære om naturen, og bruke kroppen aktivt gjennom dagen. Naturen er også en læringsarena...

Vi er en naturbarnehage, ønsker å gi barna en mulighet til å bli glad i og lære om naturen, og bruke kroppen aktivt gjennom dagen. Naturen er også en læringsarena og gjennom erfaring og kunnskap om natur og mijlø ønsker vi at barna blir glad i naturen og etterhvert utvikler et ønske om å ta vare på en bærekraftig utvikling. Vi ønsker å bruke naturen aktivt for å stimulere alle sanser, bli kjent med naturens muligheter, skape gode naturopplevelser og lære å bruke og respektere naturen. Barnehagen har tre godt opparbeide turområder, der to ligger nært barnehagen. Risarhaugen ligger rett utenom gjerde og haren grillhytte, gapahuk og barnehagen har satt opp en flott gamme som vi skal bruke aktivt både til å formidle den samiske kulturarven og lage mat i den. I Risarhaugen er det gode leke og læringsmuligheter. Kongletoppen ligger litt lengre unna, men har telt og bålpanne. Her har vi bygd små hus som innbyr til både matlaging, klatring og kan til og med være et sjørøverskip. Det siste turomårdet vårt heter Paradis, det er det turomårdet som ligger lengst unna. Her har vi også telt og bålpanne, det er som å komme til Paradis. Det er et turområde som gir utrolig mye god og kreativ lek. I tillegg er barnehagen så heldig å ha to minibusser som gir oss muligheten og friheten til å komme oss lengre på tur. Vi kommer oss til kjente plasser som ligger i kommunen vår, og kan gi barna et større innblikk i deres nærmiljø og hva som finnes av turplasser.

Avdelinger

Hauken

20 barn

3 - 5 år

Ørnen

14 barn

4 - 5 år

Sporven

13 barn

Trosten

6 barn

Dokumenter fra Ervika barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet