Læringsverkstedet Ekrene Natur- og Gårdsbarnehage

Velkommen til Ekrene Natur- og Gårdsbarnehage

🐷 🐮 🐔 🐰 🐑🐴

Vår barnehage ligger idyllisk til på Ekrene i Sveio kommune, på grensen til Haugesund. Det som gjør barnehagen unik er at den er bygget på en gård og hvor vi har et eget fjøs med høner, kaniner og griser. Rundt oss går det også hester og sau. Om våren får barna være med på det vakre våreventyret hvor lam blir født. Barna får delta i det daglige stellet av dyrene. Vi tilbringer store deler av dagen utendørs, i det flotte nærområdet hvor vi har tilgang til vann, sjø, fjell, skog, innmark og utmark med mer. Vi er opptatt av friluftsliv og legger til rette for flotte naturopplevelser for barna. Vi tilbyr et variert og godt mattilbud hvor vi ukentlig tilbereder maten vår utendørs på enten bål eller stormkjøkken. Avdelingene våre er fordelt på to uteområder, men vi har mange inngjerdede områder hvor vi kan boltre oss på. Vi er stolte av å kalle oss en Natur og Gårdsbarnehage!

Mandag — Fredag 06:45 — 16:30

Rophusvegen 8 ,5550 Sveio
Vis i kart

94002103
ekrene@laringsverkstedet.no

41 barn
3 avdelinger
13 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Vegard Tollaksen

Ønsker du barnehageplass? Ikke nøl med å ta kontakt! Dere er hjertelig velkommen på besøk, så skal vi vise dere rundt 🌞

+4794002103
ekrene@laringsverkstedet.no

Naturglede 🌞🌲☔️

Som en naturbarnehage mener vi at naturen er en fantastisk arena for lek, opplevelser og læring. Vi ønsker at barna skal få mulighet til å utforske naturen. De skal mestre å klatre, krype, løpe, hoppe og gjemme seg. Og ikke minst, lære seg å bli glad i naturen. Hos oss trives både store og små utendørs og det finnes ingen grenser for hva en kan finne på ute i naturen. Vi er heldige som har barnehagen liggende midt i natursmørøyet og har tilgang til flotte sletter, fjell, hav, vann, skoger og store marker. Dette gjør at vi kan variere dagene og at turene aldri blir like. Å følge årstidene og se hvordan både leken til barna og naturen forandrer seg fascinerer oss, enten ved at småkryp jakten starter på våren til at barna lager snøborger på vinteren.

Vi gjør formingsaktiviteter med naturmaterialer ute, gjerne på tur. Barna er delaktige i sanking og laging og kommer gjerne med kreative innspill undervegs. Vi har også vår egen friluftslivuke med mange spennende aktiviteter utendørs, matlaging på bål og stormkjøkken og hvor vi topper det hele med overnatting i lavvo for førskolebarna ⛺️

Avdelinger

Fjostroll

12 barn

3 - 6 år

Gårdstroll

13 barn

Sjøtroll

16 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Ekrene Natur- og Gårdsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet