Velkommen til Borgen Idrettsbarnehage

Læringsverkstedet Borgen ligger rett ved siden av Borgen skole, og har kort vei til skog og mark. Vi har et idrettskonsept, der bevegelsesglede er i fokus hver dag. Vi ivaretar hele barnet, både kognitivt, sosialt, psykisk og fysisk.

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Dugnadsvegen 9,2040 Kløfta
Vis i kart

952 70 949
Borgen@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
0 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Borgen Idrettsbarnehage

Læringsverkstedet Borgen er en idrettsbarnehage med fokus på fysisk aktivitet og sunt kosthold. Vi ønsker å se aktive barn i en sunn kropp. Hos oss skal barna få utfolde seg...

Læringsverkstedet Borgen er en idrettsbarnehage med fokus på fysisk aktivitet og sunt kosthold. Vi ønsker å se aktive barn i en sunn kropp. Hos oss skal barna få utfolde seg gjennom lek, idrett, bevegelse og utvikle en positiv selvoppfattelse og kroppsbeherskelse. Gjennom lekede læring, samspill og mestring ønsker vi å sette gode spor, og at barna skal vite at de er verdifulle. Løftet vi gir til barna er: "Vi har hjerte for deg så du kan bli den beste utgaven av deg selv". Aktive barn har behov for nok og riktig næring. Vi ønsker å legge til rette for at måltidene blir en arena for gode smaksopplevelser og hyggelige samtaler. Vi er en fullkost barnehage og tilbyr 3 måltider om dagen; frokost, lunsj og ettermiddagsmat. Vi finner individuelle løsninger dersom noen har utfordringer knyttet til kost. Vi har faste temadager innen: språk - matematikk & motorikk - kreativitet - natur & miljø - sosial kompetanse (Hjerteprogrammet). Lek og læring foregår hovedsaklig i smågrupper ute eller inne.

Avdelinger

Blå

15 barn

1 - 3 år

Grønn

24 barn

3 - 6 år

Gul

15 barn

1 - 3 år

Orange

25 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Borgen Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet