Begby DoReMi

63 verdifulle
barn

mandag — fredag
07:00 — 16:30

Om barnehagen

Vi har et nytt, moderne og lyst bygg med to avdelinger for store barn fra 3-6 år, og to avdelinger for små barn fra for 1-3 år. Vi har et eget stort musikkrom, et formingsrom, og stort lyst kjøkken.

Vi har en musikklærer som har musikktimer med barna 3 ganger i uken, så to ganger i året  har vi konserter i barnehagen vår. Julekonsert i desember og sommerkonsert i juni. Dette er store og helt unike prosjekter. Vi fremfører  store forestillinger med et skuespill, mange sanger både på engelsk og norsk, dans og fiolinspilling. Det er alltid en fantastisk opplevelse både for barn og voksne.

Pris: 2730,-
Pris for mat: 250,-

Anim pariatur cliche r eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh he eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heeprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life acc eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life a eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heccusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.


Fokusområder

Gjennom konseptet Et godt måltid har vi fokus på sunn mat laget fra bunnen av. Vi serverer varm lunch 4 dager i uken. Barna deltar i matlagingen


Musikk

Vi har en musikkpedagog som kommer til oss mandag, tirsdag og  onsdag. Hun spiller piano og synger ulike sanger både på norsk og engelsk, sanger med bevegelse og dans, telling, kategorisering og mye mer.

I tillegg har vi en fiolinlærer som spiller med de største barna en dag i uken. De pleier å ha et innslag på konsertene våre hvor de viser noe av det de har lært.


Engelsk

Barna i barnehagen forholder seg til engelsk hver dag. Det kan være gjennom samlingsstunder på engelsk, sanger og i mer uformelle situasjoner med engelsktalende ansatte samt at de hører de voksne snakker engelsk seg i mellom. I samlingsstund snakker vi om været, farger, kroppsdeler, frukt og grønt, klær, ukedager, årstider, familien og mye mer. Barna blir etterhvert komfortable med språket og uttrykker enkle ord og setninger på engelsk.


Estetiske fag

Vi har et flott formingsrom i barnehagen. Her koser barna seg og lager mye forskjellig. Her har de satset på gjenbruk og laget morsomme ansikter av eggekartong og fine lyslykter av hermetikkbokser for å nevne noe.
Avdelinger/baser

Adagio

14 verdifulle barn

1 - 3 år

Adante

10 verdifulle barn

1 - 3 år

Rondo

20 verdifulle barn

3 - 6 år

Presto

19 verdifulle barn

3 - 6 år

Dokumenter

Dokumenter fra Læringsverkstedet

Prinsipper i vårt pedagogiske arbeid

  • Barns egenverd
  • Aktive voksne
  • Aktiv begrepslæring
  • Repetisjonsprinsippet
  • Spiralprinsippet
  • Interaktive samlinger/grupper
  • Læringsmiljø

Les mer om vår pedagogikk

Kontakt

Begby DoReMi
Helneveien 1A, Fredrikstad, Norge

email begby@laringsverkstedet.no

email 91 77 65 70