Begby DoReMi

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 64 verdifulle barn

 • Pris

  3040,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Vi har et nytt, moderne og lyst bygg med to avdelinger for store barn fra 3-6 år, og to avdelinger for små barn fra for 1-3 år. Vi har et eget stort musikkrom, et formingsrom, og stort lyst kjøkken. Vi har en musikklærer som har musikktimer med barna 3 ganger i uken, så to ganger i året har vi konserter i barnehagen vår. Julekonsert i desember og sommerkonsert i juni. Dette er store og helt unike prosjekter. Vi fremfører store forestillinger med et skuespill, mange sanger både på engelsk og norsk, dans og fiolinspilling. Det er alltid en fantastisk opplevelse både for barn og voksne. I vår barnehage har vi et utvidet musikktilbud - dette koster 100kr ekstra i mnd.

Fokusområde for Begby DoReMi

Gjennom konseptet Et godt måltid har vi fokus på sunn mat laget fra bunnen av. Vi serverer varm lunch 4 dager i uken. Barna deltar i matlagingen Musikk Vi har...

Gjennom konseptet Et godt måltid har vi fokus på sunn mat laget fra bunnen av. Vi serverer varm lunch 4 dager i uken. Barna deltar i matlagingen


Musikk
Vi har en musikkpedagog som kommer til oss mandag, tirsdag og onsdag. Hun spiller piano og synger ulike sanger både på norsk og engelsk, sanger med bevegelse og dans, telling, kategorisering og mye mer.
I tillegg har vi en fiolinlærer som spiller med de største barna en dag i uken. De pleier å ha et innslag på konsertene våre hvor de viser noe av det de har lært.


Engelsk
Barna i barnehagen forholder seg til engelsk hver dag. Det kan være gjennom samlingsstunder på engelsk, sanger og i mer uformelle situasjoner med engelsktalende ansatte samt at de hører de voksne snakker engelsk seg i mellom. I samlingsstund snakker vi om været, farger, kroppsdeler, frukt og grønt, klær, ukedager, årstider, familien og mye mer. Barna blir etterhvert komfortable med språket og uttrykker enkle ord og setninger på engelsk.
Estetiske fag
Vi har et flott formingsrom i barnehagen. Her koser barna seg og lager mye forskjellig. Her har de satset på gjenbruk og laget morsomme ansikter av eggekartong og fine lyslykter av hermetikkbokser for å nevne noe.

Avdelinger

Adagio

13 verdifulle barn

1 - 3 år

Andante

13 verdifulle barn

1 - 3 år

Rondo

19 verdifulle barn

3 - 6 år

Presto

19 verdifulle barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Begby DoReMi

Dokumenter fra Læringsverkstedet