Læringsverkstedet Begby Doremi

Velkommen til Begby Doremi barnehage

Vi har et nytt, moderne og lyst bygg med to avdelinger for store barn fra 3-6 år, og to avdelinger for små barn fra for 1-3 år. Vi har et eget stort musikkrom, et formingsrom, og stort lyst kjøkken. Vi har en musikklærer som har musikktimer med barna 2 ganger i uken, mandager og onsdager. To ganger i året har vi konserter i barnehagen vår. Julekonsert i desember og sommerkonsert i juni. Dette er store og helt unike prosjekter. Vi fremfører store forestillinger med et skuespill, mange sanger både på engelsk og norsk, dans og fiolinspilling. Det er alltid en fantastisk opplevelse både for barn og voksne. I vår barnehage har vi et utvidet musikktilbud - dette koster 150kr ekstra i mnd.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Helneveien 1A,1639 Gamle Fredrikstad
Vis i kart

37071540
begby@laringsverkstedet.no

65 barn
4 avdelinger
16 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Grethe Utheim Edvardsen

Fokusområde for Begby Doremi barnehage

Gjennom konseptet Et godt måltid har vi fokus på sunn mat laget fra bunnen av. Vi serverer varm lunch 4 dager i uken. Barna deltar i matlagingen Musikk Vi har...

Gjennom konseptet Et godt måltid har vi fokus på sunn mat laget fra bunnen av. Vi serverer varm lunch 4 dager i uken. Barna deltar i matlagingen Musikk Vi har en musikkpedagog som kommer til oss mandag og onsdag. Hun spiller piano og synger ulike sanger både på norsk og engelsk, sanger med bevegelse og dans, telling, kategorisering og mye mer.I tillegg har vi en fiolinlærer som spiller med de største barna en dag i uken. De pleier å ha et innslag på konsertene våre hvor de viser noe av det de har lært. Engelsk Barna i barnehagen forholder seg til engelsk hver dag. Det kan være gjennom samlingsstunder på engelsk, sanger og i mer uformelle situasjoner med engelsktalende ansatte samt at de hører de voksne snakker engelsk seg i mellom. I samlingsstund snakker vi om været, farger, kroppsdeler, frukt og grønt, klær, ukedager, årstider, familien og mye mer. Barna blir etterhvert komfortable med språket og uttrykker enkle ord og setninger på engelsk.Estetiske fagVi har et flott formingsrom i barnehagen. Her koser barna seg og lager mye forskjellig. Her har de satset på gjenbruk og laget morsomme ansikter av eggekartong og fine lyslykter av hermetikkbokser for å nevne noe.

Avdelinger

Adagio Begby

13 barn

1 - 3 år

Andante Begby

12 barn

1 - 3 år

Presto Begby

20 barn

3 - 6 år

Rondo Begby

20 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Begby Doremi barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet