Velkommen til Haugtussa barnehage

Haugtussa barnehage ligger i Hauglia i nær tilknytning til sentrum i Elnesvågen, med gåavstand til skole, bibliotek og butikksenter. Det er et variert turområde med tilgang på sjø, skog og fjell. Barnehagen har egen lavvo i Haukåsdalen som blir mye brukt av de eldste barna. Alt dette gir oss gode muligheter til å benytte nærmiljøet i det daglige, som igjen gir barna muligheter for allsidige opplevelser og erfaringer.

Uteplassen vår er stor og består av tradisjonelle uteleker og apparat. På uteområdet har vi blant annet drivhus, egen hytte, kjøkkenhage og ballbinge. Uteplassen er planert slik at det er to supre akebakker som passer for store og små. I 2022 skal vi oppgradere uteplassen med nytt stort lekeapparat, nye disser og et område tilpasset de yngste barna. Vi gleder oss.

Vi er en 4-avdelings barnehagemed plass til 60 barn. Barnegruppene er delt inn etter alder og det er to avdelinger med barn fra 1-3 år og to avdelinger med barn fra 3-6 år. Vi arbeider for at barnehagen vår skal være et trygt og godt sted å være for barn og voksne. Barnehagen er i starten av barnas liv og vi vil skape trygge og gode rammer i hverdagen, sammen med aktive og glade voksne som har hjerte for hvert enkelt barn.

Vi har en ansatt på kjøkken to dager i uke og har fokus på næringsrik mat. Og barna er veldig glad i stekt torsk, som vi har god tilgang på.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:45

Trollstien 11,6440 Elnesvågen
Vis i kart


haugtussa@laringsverkstedet.no

66 barn
4 avdelinger
15 ansatte

Pris: 3050,-
Pris for mat: 350,-

Jeg er styrer i Haugtussa barnehage og har arbeidet i barnehagen siden siden 1987. Barnehagen har vært en privat, foreldredrevet barnehage frem til 1.oktober 2021. Da ble vi en del av Læringsverkstedet og har gleden av å være en del av en organisasjon med svært god kompetanse på å drive barnehage. Vi har tilgang på ressurser og vi får god veiledning og støtte på mange områder. Vi vil jobbe tråd med den pedagogikken og nå opp til visjonen VI FÅR VERDENS VIKTIGSTE VERDIER TIL Å VOKSE. Vi tilbyr et trygt barnehagemiljø som bygger på raushet, der de ansatte er aktive, varme og faglig dyktige. Det er grunnelementene i det vi kaller Hjertekultur. Vi voksne gleder seg til å bli enda mer kjent med Læringsverkstedet sin kompetanse, så vi står enda bedre rustet i verdens viktigste jobb.

92864967
ruthtove@gmail.com

Ruth Tove Benjaminsen

Avdelinger

Lykketrolla

11 barn

2 - 3 år

Skogtrolla

18 barn

4 - 6 år

Småtussan

19 barn

Trollongan

18 barn

3 - 4 år

Dokumenter fra Haugtussa barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet