Læringsverkstedet overtar nok en barnehagekjede

Publisert: 30/05/2016
pressrelease

Fra og med 1. juli overtar Læringsverkstedet barnehager alle de 12 barnehagene til Idrettsbarnehage AS.

Fra og med 1. juli overtar Læringsverkstedet barnehager alle de 12 barnehagene til Idrettsbarnehage AS.

I mars ble Idrettsbarnehage kåret til en av Norges 35 beste arbeidsplasser 2016, av analyse- og rådgivingsselskapet Great Place to Work. Fra 1. juli blir barnehagekjeden en del av Læringsverkstedet.

– Idrettsbarnehage har vært en fantastisk reise! Vi er veldig stolte av alle barnehagene våre og alt de har oppnådd. Idrettsbarnehage kjennetegnes av høy kvalitet, både innenfor bygg, pedagogisk tilbud og ikke minst at vi har svært mange dyktige ansatte. Derfor var det spesielt gledelig at vi i vinter ble kåret til Norges 7. beste arbeidsplass i regi av Great Place to Work, sier eierne av Idrettsbarnehage, Beate og Thomas Skorpen, i en pressemelding.

– Vår mening er at organisasjonen nå er bedre tjent med at andre overtar og driver videre i «stabil drift». Læringsverkstedet er meget seriøse, de er mennesker vi liker og vi føler de kan videreføre det vi har startet.

Randi og Hans Jacob Sundby, eiere av Læringsverkstedet.

Læringsverkstedet, som eies av ekteparet Randi og Hans Jacob Sundby, har også nylig kjøpt opp Soria Moria Barnehager i Arendalsområdet og Grenland Barnehagedrift.

– Idrettsbarnehage AS er en meget spennende barnehageaktør. Med grunnleggende fokus på anerkjennelse, ser vi at der er mye likhet med Læringsverkstedets mål om at alle barn skal føle seg verdifulle. Vi ser frem til å bli kjent med alle barn, ansatte og foreldre i Idrettsbarnehage AS og jobbe videre for at barna skal oppleve bevegelsesglede og matglede i hverdagen, sier Randi og Hans Jacob Sundby.

Om Læringsverkstedet

Læringsverkstedet er en privat barnehageaktør. Barnehagekjeden har over 100 barnehager i Norge, med over 8000 barn og over 3500 ansatte. Hovedkontoret ligger på Jessheim.