We help the world’s most valuable resources to grow!

Get to know Læringsverkstedet

We build the future

Læringsverkstedet Project Development works with the acquisition and design of new kindergartens. Read more about our projects, long-term mindset, sharing culture and focus on local freedom.

Gå til we build the future

Kindergarten application

Kindergarten application is done via a coordinated admission and applies to the entire municipality you live in. Don’t miss the deadline, and find the right application form for you.

3360 5507 Web

Careers

Warm-hearted people – professional brilliance! Working with us requires a genuine interest and commitment for the children. It also requires knowledge and professional expertise. We recruit among the best!

Latest vacancies

Pedagogisk leder

Læringsverkstedet barnehage avd. Bekkeberget

Barnehagelærer søkes

Læringsverkstedet barnehage avd. Borgen

Barnehagelærer søkes

Læringsverkstedet barnehage avd. Ekornrud

2. gangs utlysning. Leken og kompetent pedagogisk leder

Læringsverkstedet barnehage avd. Nordbymoen


News

Nyheter

Lekende lett - med Ryfylkekokken Frode Selvaag

Lekende lett - med Ryfylkekokken Frode Selvaag

Publisert: 08/12/2017
blog_post

I samarbeid med Ryfylkekokken Frode Selvaag og Arne Brimi, har Læringsverkstedet utviklet matkonseptet Et godt måltid. - Målet er at barna ikke bare skal bli glad i mat, men også oppleve gleden ved å lage og spise den sammen med andre, sier Frode. – Det er viktig å vise barna alle verdiene et godt måltid kan gi oss, og hvor mye fint vi lærer av å dele det med andre!

Les mer
Et godt måltid – også for barna!

Et godt måltid – også for barna!

Publisert: 06/12/2017
blog_post

Undersøkelsen Ungkost 3 (2016), viser at 4-åringer fremdeles spiser for lite frukt og grønnsaker. Barns kostvaner tidlig i livet, betyr mye for normal vekst og utvikling i barneårene. De fleste barn spiser mange av måltidene sine i barnehagen. Derfor er det av stor betydning at denne maten smaker godt, er riktig sammensatt og gir gode opplevelser og matglede.

Les mer
Barns trivsel – voksnes ansvar

Barns trivsel – voksnes ansvar

Publisert: 15/11/2017
blog_post

I Læringsverkstedet er vi opptatt av aktive voksne. Dette er en helt sentral del i vår pedagogikk, og er noe vi snakker mye om både i intervjuprosess og videre med personalet i de enkelte barnehager. Men hva betyr det egentlig å være en aktiv voksen?

Les mer