Ønsker du

barnehageplass i Vennesla?

Læringsverkstedet sine barnehager i Vennesla

I Læringsverkstedet ønsker vi å gi alle barn en god start på livet. Gjennom lekende læring, samspill og mestring skal vi gi barna grunnlag til å utvikle seg, og bli den beste utgaven av seg selv. Hos oss skal alle barn fullt ut oppleve og forstå hvor viktige de er.

Vennesla kommune har 5 Læringsverkstedet barnehager som ligger i Vennesla og på Vigeland.

Søknadsfrist for barnehageopptak i Vennesla kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Vennesla. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene. Ønsker du mer informasjon og spørsmål om barnehagene, ta gjerne kontakt!

Læringsverkstedet Vennesla barnehage

Læringsverkstedet Vennesla barnehage er en stor barnehage som ligger i Ålefjærvegen i Vennesla. Vi har en fantastisk beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Vi har egen grillbu på utelekeplassen og en gapahuk i skogen. Vi er en fullkostbarnehage med levering av fersk fisk hver uke og vi lager mat fra bunnen av. Les mer om Læringsverkstedet Vennesla barnehage.

Læringsverkstedet Erkleiv barnehage

Læringsverkstedet Erkleiv er en barnehage med 2 avdelinger som holder til i en enebolig rett ved Vennesla sentrum. Vi har en utegruppe som har base i skogen ved Bjønnåsen, og vi har en avdeling som har base på huset. Vi bruker mesteparten av tiden vår ute, og vi har et eget turområde med egen hytte i skogen ved Bjønnåsen. Les mer om Læringsverkstedet Erkleiv barnehage.

Læringsverkstedet Søndagsbakken Solkollen barnehage

Læringsverkstedet Søndagsbakken Solkollen barnehage holder til i underetasjen på Normisjon Vennesla bedehus. Vi har én avdeling og har plass for barn i alderen 0 - 6 år. Vår barnehage skal være en del av "den gode barndommen" med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap. Dette verdigrunnlaget formidles blant annet gjennom sang og musikk, bibelfortellinger og kristen høytidsmarkering. Les mer om Læringsverkstedet Søndagsbakken Solkollen barnehage.

Læringsverkstedet Hompetitten barnehage

Læringsverkstedet Hompetitten barnehage har adresse Høylandsvegen 99 på Kvarstein i Vennesla. Her i Hompetitten liker vi å bruke nærområdet vårt, og vi er ofte på tur siden vi er så heldige å ligge rett ved fine turområder. Vi er også mye ute med barna hele året. Les mer om Læringsverkstedet Hompetitten barnehage.

Læringsverkstedet Mariknotten Solkollen barnehage

Læringsverkstedet Mariknotten Solkollen barnehage ligger på Vigeland i Vennesla. Vi er nå en 4 avdelings barnehage og har Vennesla sitt største og fineste uteområde. Vår barnehage skal være en del av «den gode barndommen» med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap. Dette verdigrunnlaget formidles blant annet gjennom sang og musikk, bibelfortellinger og kristen høytidsmarkering. Les mer om Læringsverkstedet Mariknotten Solkollen barnehage.

Hvorfor velge oss?