Velkommen til Læringsverkstedet Valen.

Læringsverkstedet Valen ligger i nærheten av Sotrabroen på vei mot Brattholmen. Barnehagen har plass til 93 barn og har 20 årsverk.

Slottshagen, Kongsgården og Palasset og Kråkeslottet er navnene på de fire aldersdelte avdelingene.

Vi fokuserer på barns opplevelser, undring og fantasi. Barn lærer gjennom sine 100 språk! Barnehagen er utformet etter vår pedagoiske filosofi, og har egen vinterhage, snekkerbod, lavvo, gapahuk med ildsted og utvendig amfiscene. Barnehagen har også innendørs og utendørs klatrevegg. Personalet er rutinert og engasjert med mange års erfaring. Hele barnehagen var ferdig renovert innvendig i juni 2016.

Vi har vår egen minibuss som frakter oss på lengre turer. Vi har også landsted "Knatten" som ligger idyllisk ved Kolltveitvannet. Her har vi egne kanoer som vi bruker for å komme oss ut til den "hemmelige" øyen.

Læringsverkstedet Valen har sterk forankring i nærmiljøet og har knyttet gode kontakter med bedrifter, grendalag, aldershjem og øvrige naboer.

Vi er øvingsbarnehage for Norsk lærerakademis lærerhøgskole og Høyskolen i Bergen. Dette innebærer at studenter har praksis hos oss.