Barnehageplass i TrondheimØnsker du Barnehageplass i Trondheim?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Trondheim kommune er 1.februar. Søk om barnehageplass i Trondheim kommune her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Trondheim. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Barnehagens beliggenhet gir flotte muligheter til uteaktiviteter og turer. Skogen ligger ikke langt fra barnehagen, med oppbygd bålplass og muligheter for allsidig lek. Innenfor gjerdet har vi både sandkasse og et lite skogsområde med gapahuk.

Vi er opptatt av å ha en god og varm hjertekultur, med rause og tilstedeværende voksne, som er opptatt av å skape godt barnehagemiljø for hverandre, for foreldre og familie, og viktigst av alt, barna.

Vi er en en- avdelings barnehage, som ligger flott til på Stavne i Trondheim. Vi er opptatt av å ha en god og varm hjertekultur, med rause og tilstedeværende voksne, som er opptatt av å skape godt barnehagemiljø for hverandre, for foreldre og familie, og viktigst av alt, barna.

Vi har valgt å trekke inn vårt fokus på fagområdene; kropp/bevegelse/helse, natur/miljø/teknikk og nærmiljø/samfunn. Gjennom kroppslig aktivitet lærer barna seg selv å kjenne. Naturen gir alle variasjoner som barna trenger for å utvikle seg godt fysisk.

Granåslia Barnehage ligger på Angelltrøa/Granåslia i nærheten av blant annet Dravoll og Brundalen. Vi ligger i et flott nærområdet som innbyr til flotte turopplevelser i gåavtand til barnehagen.

I vår barnehage har vi utvidet fokus på musikk, drama og kreativitet. Barna får erfaringer som støtter opp om deres lekende estetiske uttrykksformer. Barna får stimulert sin fantasi, kreativ tenkning og skaperglede.

Læringsverkstedet Hammersborg barnehage ligger på Byåsen i Trondheim kommune, omgitt av naturskjønne omgivelser. Vi har nytt og fint bygg i samarbeid med Vestbyen IL som gir oss areal for kroppslig utfoldelse både inne og ute.

Barnehagen har storkjøkken, gymsal, og vår pedagogiske profil vil omfatte bevegelsesglede, fysisk aktivitet inne og ute med pedagoger som er engasjerte og tilstedeværende i lek og læringsaktiviteter med barna.

I Vårres barnehage har vi omsorgsfulle ansatte, som gjør hva vi kan for at barna skal bli den beste utgaven av seg selv. Vi er stolte av å kunne tilby en veldrevet og levende barnehage med et stabilt personal på Havstein på Byåsen.