VELKOMMEN til Læringsverkstedet Veksthuset Straume

Læringsverkstedet Veksthuset Straume ligger på Skjenet, like i nærheten av Fjell rådhus. Barnehagen har store og lyse lokaler, omgitt av et stort og variert uteareal. Veksthuset Straume har 4 aldersdelte avdelinger: Prøysen, Egner, Hagerup og Nansen. Hver avdeling har et team på 4-7 ansatte, dette ut fra antall barn på avdelingen. Barnehagens uttrykk, dens innredning, valg av utstyr og tilrettelegging er pedagogisk fundamentert. Miljøet bekrefter barnehagen som læringsarena. Barnehagen er utstyrt med blant annet klatrevegg (8m høy) og atelier. Vi har vår egen minibuss, samt et landsted med kanoer. Vi legger opp til en hverdag der barna kan utforske og medvirke.

Dyktige medarbeidere har ansvaret for 118 barn. Personalet arbeider kontinuerlig med å utnytte de læringsmuligheter som ligger i hverdagen. Et fleksibelt og godt samarbeid med foreldre er også svært viktig for oss.

Vi er øvingsbarnehage for Norsk lærerakademis lærerhøgskole og Høgskulen på Vestlandet. Dette innebærer at studenter har praksis hos oss store deler av året.