Barnehager i StjørdalØnsker du Barnehageplass i Stjørdal?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Stjørdal kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass i Stjørdal kommune her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Stjørdal. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Læringsverkstedet Geitspranget Naturbarnehage ble kåret til årets barnehage 2021! Vi har tatt konseptet naturbarnehage ut til en praksis som innebærer at det aller meste av vårt liv og virke finner sted i skogen.

Læringsverkstedet Tønsåsen Naturbarnehage er en barnehage med plass til ca 67 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen sto ferdig i 2009, og ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Tønsåsen i Lånke. Vi er en naturbarnehage inspirert av Reggio Emilia pedagogikken.

Barna på Solkollen Skatval barnehage skal få undre seg, spørre og få gode svar, bidra med egne tanker og forslag, reflektere, få støtte til å velge og organisere informasjon, og de skal få bruke sine sterke sider i lek og planlagte aktiviteter.