Ønsker du Barnehageplass i Stavanger?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Stavanger kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Stavanger. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Læringsverkstedet Forus barnehage åpnet i januar 1996 og ligger sentralt plassert på Forus nord. Vi grenser mot en liten skog som vi benytter oss av i hverdagen. En mindre del av skogen er innenfor barnehagens gjerder og her har vi grillhytte med mulighet for å lage mat i bålpannen.

Læringsverkstedet Hannes lekestue finner du på Madla og Tjensvoll i henholdsvis Madla og Kvernevik- og Hillevåg kommunedel. På Madla, i den gamle ærverdige villaen, finnes oppe- og nedestuen og på Tjensvoll ligger et 10 års gammelt praktbygg. Ved å innta en nysgjerrig og åpen holdning til andre mennesker, skaper vi spennende møter hvor læring står sentralt.

Læringsverkstedet Lervig Brygge barnehage er en 6 avdelingsbarnehage med stort uteområde i fantastiske omgivelser og nærhet til by og natur. Barnehagen ligger i Lervig Brygge på Storhaug i Stavanger. Vi har et stort uteområde med utfordringer for barn i alle aldre, kjøkkenhage og et eget amfi for samlinger/teater.

Læringsverkstedet Vestre Billingstad åpner dørene august 2022 og har som mål at barna skal oppleve naturglede, gjennom gode opplevelser og matglede i naturen. Vi er opptatt av å ivareta lokal kunnskap, og de muligheter som finnes i nærmiljøet, og barnehagen beliggenhet med sitt kulturelle mangfold på kollen i hjertet av et stort utbyggingsområde i Vestre Billingstad, inviterer til bruk av naturen, havet og Oslo by for å nevne noe.