Overlate barnehagen din til nye eiere?

Noen ganger kan en god barnehage bli enda bedre hvis den får nye eiere. Kanskje den trenger større økonomisk trygghet for langsiktig drift? Kanskje regelverket nå er blitt så krevende at det trengs en profesjonell administrasjon for å sikre at alt er i orden?

Uansett hva som er årsaken til at du ønsker å overlate ansavert til ny eier, håper vi du tar kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om dine og våre muligheter. 

Eiere som tenker lansiktig 
Læringsverkstedet er skapt og eid av pedagoger.Vi vil få verdens viktigste verdier til å vokse - først og fremst barna, men også foreldrene deres og personalet vårt. Alt vi gjør, gjør vi med langsiktighet.

Delekultur
Vi bygger på en tydelig delekultur. Gode ideer fra én barnehage deles med alle de andre. Erfaringer man har gjort på Vestlandet, deles med Østlandet. Alt som er bra blir tilgjengelig for alle på Intranett. Vi er nesten 150 barnehager så det blir stadig flere gode ting å dele.

Lokal frihet
Vi tror på lokal frihet. Vi trer ingenting ned over hodene på dem som kommer inn som ny i Læringsverkstedet. I stedet lytter vi, lar oss begeistre og ser at de samlede ressursene har vokst. Vi kommer med respekt og ydmykhet. Og med ambisjoner.