Styret

Profilbilde Gunnar Johansson

Gunnar Johansson

Styreleder

Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Har jobbet i SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget) i over 27 år og har i den perioden innehatt sentrale nøkkelfunksjoner over hele verden. Har blant annet hatt styreverv i Orkla Brands.

Torill Eskeland

Styremedlem

Cand paed. Tidligere direktør for barnehagestaben i Utdanningsdirektoratet. Tidligere ansatt i kunnskapsdepartementet. Lang erfaring fra barnehage og utdanningsområde og har vært både kommunalsjef og utdanningsdirektør. Pensjonist fra juni 2014.

Profilbilde Hans Jacob Sundby

Hans Jacob Sundby

Styremedlem

Cand. Mag i psykologi og pedagogikk, ledelse fra Handelshøyskolen BI. Eier av Læringsverkstedet. Jobber med strategi, ekspansjon og videreutvikling av barnehager.

Profilbilde Charlotte Wego

Charlotte Wego

Ansattrepresentant

Utdannet tannpleier og førskolelærer med videreutdanning i MarteMeo kollegaveileder og Nasjonal lederutdanning for styrere fra Handelshøyskolen BI. Styrer i Læringsverkstedet Nøstodden.

Profilbilde Linn Christensen

Linn Christensen

Ansattrepresentant

Utdannet barnehagelærer med fordypning i ledelse i en lærende barnehage. 10 års erfaring fra barnehage, har de siste 5 årene jobber i Læringsverkstedet Marthas Hage.

Profilbilde Hilde Martinsen

Hilde Martinsen

Ansattrepresentant

Jobbet som pedagogisk leder i 8 år. Har jobbet som pedagogisk leder i Brekkåsen idrettsbarnehage siden oppstarten i 2012.