Sommercamp på Bøverton

Ferie for alle!

Sommercampen er et gratis tilbud for familier med som ikke har økonomiske midler til å dra på ferie.

Familiene tilbud om å bli med på mange spennende og utfordrende aktiviteter. Det er muligheter for kanopadling, fiske, fjellturer, båltenning, fotballcup på tunet, grottevandring, brevandring og mye mer. Aktivitetene tilpasses etter behov og ønske.

Læringsverkstedet ønsker å bidra til familier som har det økonomisk vanskelig, hvert år arrangerer Læringsverkstedet en sommercamp på Sognefjellet. Sommercampen er et gratis tilbud for barnefamilier. Sommercampen er basert på frivillig arbeid fra de ansatte i Læringsverkstedet, og sponsing fra ulike aktører og bedrifter på mat, transport, aktiviteter og «give aways».

Bøverton ligger vakkert til ved Bøvertonvatnet ved foten av Sognefjellet. Nærheten til områdets storslagne natur, skaper ro, harmoni og velvære for både kropp og sjel. Alle rommene og hyttene er av høy standard og kvalitet, med plass til mellom 10 og 15 familier.

Mat, transport og aktiviteter dekkes av Læringsverkstedet. Familiene som blir med på denne sommercampen er med på eget ansvar. Arrangementet er rusfritt.