Sommercampen er et gratis tilbud for familier med svak økonomi, og basert på frivillig arbeid fra de ansatte i Læringsverkstedet.

I løpet av 4 dager i uke 27, får familiene tilbud om å bli med på mange spennende og utfordrende aktiviteter. Det er muligheter for kanopadling, fiske, fjellturer, båltenning, fotballcup på tunet, grottevandring, brevandring og mye mer. Aktivitetene tilpasses etter behov og ønske.

Læringsverkstedet ønsker å bidra til familier som har det økonomisk vanskelig, 1.-4.juli 2019 arrangerer Læringsverkstedet en sommercamp på Sognefjellet. Sommercampen er et gratis tilbud for barnefamilier i Ålesund som ikke har økonomiske midler til å reise på ferie. Sommercampen er basert på frivillig arbeid fra de ansatte i Læringsverkstedet, og sponsing fra ulike aktører og bedrifter på mat, transport, aktiviteter og «give aways».

Bøverton ligger vakkert til ved Bøvertonvatnet ved foten av Sognefjellet. Nærheten til områdets storslagne natur, skaper ro, harmoni og velvære for både kropp og sjel. Alle rommene og hyttene er av høy standard og kvalitet, med plass til mellom 10 og 15 familier.

Mat, transport og aktiviteter dekkes av Læringsverkstedet. Familiene som blir med på denne sommercampen er med på eget ansvar. Arrangementet er rusfritt.


Kontakt Nina Alexandra Skytterholm for mer informasjon om Sommercampen
99627590