Læringsverkstedet overtar Palmlunds førskoler i Sverige

Læringsverkstedet overtar Palmlunds førskoler i Sverige

Publisert: 04/09/2017
pressrelease

Oslo, Norge 2017-09-04 Læringsverkstedet, Norges største private barnehageaktør, overtar Palmlunds førskoler i Sverige og vokser videre i det svenske markedet.

Oslo, Norge 2017-09-04

Læringsverkstedet, Norges største private barnehageaktør, overtar Palmlunds førskoler i Sverige og vokser videre i det svenske markedet.

Den norske barnehagekjeden Læringsverkstedet overtar Palmlunds førskoler og skoler. Overtakelsen er gjeldene fra 4/9 2017, og Læringsverkstedet bekrefter med dette at de satser på vekst i Sverige.

Læringsverkstedet, som er den største private barnehagekjeden i Norge, er et familiedrevet selskap med stort engasjement og delaktighet fra eierne. Læringsverkstedet har som mål å utvikle og drifte gode barnehager, der barn kjenner seg verdifulle, foreldrene opplever trygghet og medarbeiderne får alle muligheter til å gjøre en god jobb.

- Vi ønsker både ansatte og foreldre i Palmlunds hjertelig velkommen til Læringsverkstedet. Vår visjon er å vokse videre i Sverige og på sikt drifte de beste barnehagene hvor alle barn føler seg sett og opplever at de er verdifulle, forteller eierne av Læringsverkstedet, Hans Jacob og Randi Sundby.

- Vi er begge pedagoger og vår visjon er å få verdens viktigste verdier til å vokse. Verdens viktigste verdier er barna, vi ønsker at de skal vokse både i vennskap, trygghet og kunnskap.
Fundamentet i Læringsverkstedet er att alla mennesker er verdifulle, ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er, sier Sundby.

- Palmlunds Skolor är något som ligger oss otroligt varmt om hjärtat. «Ni måste göra det bra», var något av det sista min pappa sa till mig innan han gick bort 2011, detta eftersom verksamheten bär mitt flicknamn, säger Christina. Flera av våra barn har gått på Kärnhuset och alla våra barn har jobbat eller jobbar någonstans inom Palmlunds Skolor, tillägger Anders. Därför har vi under flera år funderat på framtiden. Nu känner vi att vi funnit vad vi letat efter, en långsiktig, mycket stabil aktör som kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och trygga den på lång sikt.


Nøkkeltall Læringsverkstedet:
• 6000 ansatte
• 20 000 barn
• 190 barnehager i Norge
• 70 barnehager/skoler i Sverige

Nøkkeltall Palmlunds :
• 90 medarbeidere
• 550 barn / elever
• 10 enheter
• Årlig omsetning: 65 mill SEK

For mer information: www.laringsverkstedet.no og www.palmlunds.se

Læringsverkstedet og Palmlunds kan kontaktas ved spørsmål
Læringsverkstedet ved Hans Jacob Sundby, tel. 0047 920 80 702, epost hjs@laringsverkstedet.no
Palmlunds ved Anders Ek, tel. 0768-58 00 42, epost anders.ek@palmlunds.se