Grenland Barnehagedrift er solgt

Publisert: 24/05/2016
pressrelease

Fra og med juli 2016 overtar Læringsverkstedet barnehager alle de 11 barnehagene til Grenland Barnehagedrift.

Fra og med juli 2016 overtar Læringsverkstedet barnehager alle de 11 barnehagene til Grenland Barnehagedrift.

Grenland barnehagedrift er en privat barnehageaktør som er eid av Ingeniør K. A. Bråthen AS, Eirik Sannes Østerlid og Østerlid AS. De 11 barnehagene ligger i kommunene Skien, Bamble, Sauherad og Sandefjord, og har til sammen rundt 1100 barn og 270 ansatte. Hovedkontoret ligger i Skien.

– Grenland Barnehagedrift ser på Læringsverkstedet som en svært god samarbeidspartner for å utvikle kvaliteten på barnehagetilbudet ytterligere. Læringsverkstedet er en anerkjent, stor norskeid barnehageeier som med sin kompetanse vil bidra til å styrke organisasjonen både som barnehagedriver og arbeidsgiver, sier Knut Bråthen, eier av Grenland Barnehagedrift i en pressemelding.

Randi og Hans Jacob Sundby, eiere av Læringsverkstedet.

Foto: Iris Lyngmo

Læringsverkstedet er en av Norges største private barnehageaktører. Nylig overtok de Soria Moria Barnehager i Arendalsområdet og nå etablerer de seg også i Telemark ved å overta Grenland Barnehagedrift.

– Det er med stolthet og ydmykhet vi overtar Grenland Barnehagedrift. Grenland barnehagedrift er en svært solid og godt etablert barnehagekjede med gjennomgående høy kvalitet. Vi ser frem til å jobbe videre, og ikke minst bli kjent med både barn, ansatte og foreldre i disse 11 barnehagene! sier eierne av Læringsverkstedet, Randi og Hans Jacob Sundby.

Grenland Barnehagedrift beholder navn og driftsform og fortsetter driften som før.

Om Læringsverkstedet

Læringsverkstedet er en privat barnehageaktør som eies av pedagogene Randi og Hans Jacob Sundby. Barnehagekjeden har over 100 barnehager i Norge, med over 8000 barn og over 3500 ansatte. Hovedkontoret ligger på Jessheim.