Læringsverkstedet overtar Kulur barnehager

Læringsverkstedet overtar Kulur barnehager

Publisert: 27/07/2016
pressrelease

Læringsverkstedet barnehager overtar alle sju barnehagene til Kulur.

Læringsverkstedet barnehager overtar alle sju barnehagene til Kulur.


Rolf O. Årseth er direktør og eier av Kulur.

Læringsverkstedet har over 170 barnehager i Norge, og tar vare på flere tusen barn hver dag. Til sammen er det over 4000 ansatte. Hovedkontoret er på Jessheim nær Gardermoen flyplass.

Kulur er eid av Rolf og Synnøve Årseth. Kulur har utviklet, eier og driver syv barnehager i Norge. Barnehagene ligger i Volda, Ålesund, Oslo, Bergen og i Os i Hordaland. I Kulur sine barnehager er det fokus på grunnleggende ferdigheter som respekt, samhold og samspill, samt å nyte øyeblikkene med barna. Kulur jobber aktivt med friluftsliv, estetiske fag, sosial kompetanse og sanserom i barnehagene sine.

– Kulur er en profesjonell aktør med mye erfaring og kompetanse som vi gleder oss til å

Synnøve M. Årseth er administrativ leder og eier av Kulur.

få med på laget! De har flotte barnehagebygg og kompetente medarbeidere. Vi er meget ydmyke og ikke minst stolte over å kunne si «Velkommen til Læringsverkstedets fellesskap!» til en solid og kvalitetsbevisst kjede, sier eierne av Læringsverkstedet Randi og Hans Jacob Sundby i en pressemelding.

– Etter lang tids avveining har Kulur barnehager valgt å overlevere stafettpinnen til en kjent og større barnehageaktør. Vi føler at vi har kommet til et veiskille i våre liv, etter å ha jobbet dedikert med å bygge opp en av Norges mest spennende barnehagekjeder i en årrekke. Vårt valg om å selge til nettopp Læringsverkstedet, er tuftet på at vi føler de var mest riktig for oss blant aktørene som eier og driver barnehager i Norge. Vi er svært trygge på det valget vi har foretatt, sier eierne av Kulur, Rolf og Synnøve Årseth.

Læringsverkstedet har hatt kraftig vekst de siste årene og har bare i år utvidet med fem mindre kjeder, innbefattet Kulur:

  • Idrettsbarnehager AS: 12 barnehager
  • Soria Moria barnehager: fire barnehager
  • Grenland barnehagedrift: 11 barnehager
  • Solkollen barnehager: 4 barnehager