Ønsker du Barnehageplass i Nes?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Nes kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Nes. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Læringsverkstedet Haga barnehage ligger i idylliske og landlige omgivelser ved Glomma og Haga togstasjon i Nes kommune. Beliggenheten byr på mye fin lek i naturen med et rikt plante-, dyre- og fugleliv. Vi tilbyr lunsj og ettermiddagsmat og har varmmat 4 dager i uken.

Læringsverkstedet Runni Idrettsbarnehage ligger rett ved Årnes barneskole. Rundt barnehagen er det ulike fasiliteter som idrettsstadion, svømmehall og skøytehall og i tillegg har vi vår egen gymsal og egen idrettspedagog. Vi kan også skilte med godkjente barnehagelærere og en erfaren stab med assistenter.

Læringsverkstedet Øvre Neskollen barnehage ligger i flotte omgivelser nær skog og mark. Vi ligger på øvre del av feltet på Neskollen med tilgang til skog og nærmiljø som egner seg godt for små oppdagere. Vi har fullkost med varm mat fire ganger i uken. Vi lager variert mat på tur og legger til rette så godt det lar seg gjøre for alle.