Ønsker du

barnehageplass i Lyngdal?

Læringsverkstedet sine barnehager i Lyngdal

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted.

Lyngdal kommune har 3 Læringsverkstedet barnehager som ligger på Rom, Faråna og Bringsjord.

Søknadsfrist for barnehageopptak i Lyngdal kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Lyngdal. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene. Ønsker du mer informasjon og spørsmål om barnehagene, ta gjerne kontakt!

Læringsverkstedet Rom barnehage

Læringsverkstedet Rom barnehage holder til på Rom rett bak handelsparken i Lyngdal kommune. Her har vi et stort og variert gårdstun og uteplass. Vi har kjøkkenhage, drivhus, snekkerbod, egen småbarnshage hvor vi også har en kanin. Vi har en kjempeflott turplass som heter Monsetoppen. Naturen gir oss gode opplevelser, uansett vær. Les mer om Læringsverkstedet Rom barnehage.

Læringsverkstedet Faråna barnehage

Læringsverkstedet Faråna barnehage er en 6 avdelings barnehage som ligger sentralt på Faråna i Lyngdal kommune. Vi har en sentral beliggenhet med gangavstand til skog, sjø og sentrum. Like i nærheten av barnehagen har vi vår egen skog med grillhytte og gapahuk som vi bruker daglig. Vi er en del av Lyngdal andelslag som er vår nærmeste nabo, og her er vi så heldige å få være med på både å dyrke og høste våre egne grønnsaker. Les mer om Læringsverkstedet Faråna barnehage.

Læringsverkstedet Eplehagen barnehage

Læringsverkstedet Eplehagen barnehage ligger i landlige omgivelser på Bringsjord, sentrumsnært, men samtidig på landet. Vi har en frukthage og stort uteområde, samt at vi benytter oss av en hall hver uke og jevnlig tar en minibuss til vårt fantastiske turområde, Klatreskogen. Les mer om Læringsverkstedet Eplehagen barnehage.

Hvorfor velge oss?