Ønsker du

barnehageplass i Kristiansund?

Læringsverkstedet sine barnehager i Kristiansund

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Kristiansund kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Kristiansund. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Vår barnehage har økt fokus på aktive barn i en sunn kropp. Barna får utfolde seg gjennom lek, idrett og bevegelse. Vår visjon er "Lek og bevegelse". Vi skal bygge en kultur hvor lek og læring skal forgå ved fysisk aktivitet. Vi byr på oss selv og har det moro. Samtidig har vi klare mål og kraft til å nå dem.

Atlantis barnehage ligger i Kristiansund kommune i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i Dunkarsundet på Goma. Barnehagen har plass til 75 barn. Vi er plassert ved spennende friluftsområder som gir et godt grunnlag for gode naturopplevelser og fysisk aktivitet.

Læringsverkstedet Blåtoppen barnehage ligger på Kirkelandet i Kristiansund. Barnehagen er en sentrumsnær barnehage som har en flott beliggenhet med storslått utsikt mot havet. Vi gangavstand til byens flotteste turområder i Kringsjå, Vanndamman og Varden som benyttes flere ganger i uka.

Læringsverkstedet Draget ligger sentralt til i bydelen Dale, med Dale, Draget, Sommerro og Torvhaugan som etablerte boligfelt i nærheten. Barneskole og idrettshall ligger like ved. Barnehagen ligger i et område med gode muligheter for lek og læring i naturen og nærmiljøet.

Hvorfor velge oss?