Norges ledende kompetansemiljø

Norges ledende kompetansemiljø for barnehagepedagoger

Vår ambisjon er å være det ledende kompetansemiljøet for utviklingen av høykvalitetsbarnehager i Norge. Høykvalitetsbarnehager er viktige for alle barn, men aller viktigst for de sårbare barna. Vårt mål er at alle barnehagene våre skal være høykvalitetsbarnehager. Vi baserer begrepet høykvalitetsbarnehager på GoBaN-forskningen.


Akademi
Vårt løfte til deg som ansatt er: «Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte». Hos oss skal du oppleve stort engasjement og delekultur, hvor vi får muligheten til å lære av deg og du får muligheten til å lære av andre, blant annet gjennom vårt eget Akademi.

Videreutvikling gjennom vårt akademi gir deg tilhørighet og støtte i det viktige arbeidet. Vi er alle forskjellige og ønsker å lære på ulike måter. Kursene våre kan være fysiske eller digitale, webinar eller e-læring. Noen foretrekker å lese, andre å lytte til podcaster. Noen lærer best når de kan reflektere sammen med kollegaer. Hos oss har du mulighet til å finne noe som passer for deg både når det gjelder form og tematikk, slik at du kan utvikle deg i jobben din.

For nyutdannede pedagoger er vår toårige veiledningsordning en verdifull bro mellom teori og praksis. Den hjelper deg å utvikle lederkompetanse, et solid faglig skjønn og gir støtte i den første tiden som profesjonsutøver. Vi legger til rette for deg som ønsker å bli barnehagelærer eller ta videreutdanning i studier tilknyttet UDIR sine ordninger.

Sammen ønsker vi å skape et miljø der alle er inkludert og har omsorg for hverandre. Dette er vår hjertekultur! I våre barnehager skal barn og ansatte oppleve egenverd gjennom lekende læring, samspill og mestring.

Vil du bli med på laget?

Se våre ledige stillinger!