Ønsker du barnehageplass i Hokksund i Øvre Eiker kommune?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak for Hokksund i Øvre Eiker kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass i Hokksund i Øvre Eiker kommune her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Hokksund Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Læringsverkstedet Solkollen Rørensletta er en liten barnehage som holder til i landlige omgivelser i Hokksund. Den ligger solrikt og fint til inne i en eplehage med jorder på alle kanter. En liten gåtur unna er Hakkebakkeskogen med lavvo, gapahuk, bålplass og aktivitetsløype og om vinteren er skiløypene like utenfor barnehagen. Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf.

Læringsverkstedet Sundbakken ligger svært sentralt til i Hokksund sentrum, like ved Eiker videregående skole. Vi har hjerte for alle; - for barna, familien, ansatte og nærmiljø. Barnehagen er verdimessig forankret i kristen tro og tradisjon og drives i samsvar med barnehagelovens §1a. Dette verdigrunnlaget formidles blant annet gjennom sang og musikk, bibelfortellinger og kristen høytidsmarkering.