Visste du dette om Læringsverkstedet?

Visste du for eksempel at barnehagene i Læringsverkstedet har egne matansvarlige, bidrar i samfunnsprosjekter og at vi ikke tar ut overskudd? Dette og mye annet kan du lese om her.

Historien

Læringsverkstedet er eid av et ektepar som er utdannet pedagoger. De brenner oppriktig for at alle barn skal føle seg verdifulle, og det var grunnlaget for at de startet opp den første barnehagen i 2003.

Gå til historien
Randi og Hans Jacob Sundby er grunnleggerne og eierne av Læringsverkstedet
Barn sitter på høy stol omringet av barn og voksne

Vårt pedagogiske arbeid

Lekende læring, samspill og mestring danner grunnlaget for alt det pedagogiske arbeidet vårt. Hos oss har leken plass og rom, slik at den både er en prioritert samværsform og en læremåte.

Samfunnsansvar

I Læringsverkstedet har vi ressurser til å bidra utenfor vår egen barnehageport. Derfor gjør vi nettopp det! Vi har hjerte for andre og arrangerer hvert år en Sommercamp ved vakre Sognefjellet. Kibera-prosjektet vårt går ut på å etablere en barnehage i slummen i Kenya. Vi deltar også i Zulufadder-prosjektet.

Gå til samfunnsansvar
Barn i Kenya
Jente lager hjerte av steiner

Våre løfter

Læringsverkstedet har et løfte til barna: Vi har hjerte for deg, slik at du kan bli den beste utgaven av deg selv. Vår felles oppgave er å skape en arena der barnet kan vokse i trygghet, glede og mestring. Den handler om sosiale ferdigheter - om å hjelpe andre barn, leke med dem, trøste dem og rose dem. Og det handler om læring; både fysisk og faglig.

Gå til våre løfter

Idèbank og delekultur

Læringsverkstedet har bygget opp en stor idebank hvor medarbeidere over hele Norge deler erfaringer og ressurser. Idebanken bygger på troen om en god delkultur slik at gode erfaringer og ideer kan deles og brukes av våre Læringsverkstedet barnehager over hele landet.

Tegninger og informasjonshefter på vegg
Læringsverkstedets vaktmestere

Vår verdifulle tid med barna

Alle barnehagene våre har egne vaktmestere og matansvarlige, slik at medarbeiderne våre kan bruke den verdifulle tiden sin på det aller viktigste - barna.

Mangfold og lokal frihet

Vi har fokus på mangfold og lokal frihet. Med Læringsverkstedets pedagogiske konsept i bunn står alle barnehager fritt til å bruke barnehagens lokale område og interesser som konsept for barnehagen; maritimt, estetisk, kultur, gård, eventyr osv. Vi har også utarbeidede 4 konsepter; Idrett, Natur, DoReMi og Solkollen.

Gå til mangfold og lokal frihet
Kul barnehagegutt med caps og øretelefoner
Barn leker med kasseapparat

Ingen utbytte

Eierne tar ikke utbytte fra overskuddet. Alle pengene blir i selskapet. Les mer om vår økonomi her.

Kultur

​I Læringsverkstedet har vi en stor oppgave. Vi skal få verdens viktigste verdier til å vokse, slik at hvert barn opplever og føler at det er verdifullt. Det er krevende, og betinger at hver enkelt ansatt bidrar med sitt og er med å bygge kulturen fra innsiden. Derfor jobber vi bevisst med kulturen.

Gå til kultur
Tre voksne prater og ler