Det lille ekstra

Læringsverkstedets mål er at alle barn skal oppleve at de er verdifulle. Vi har mer enn 6000 ansatte som hver dag jobber for at alle våre 25000 barn skal bli sett, hørt, anerkjent og virkelig føle at de er unike. Vi har mange gode eksempler på at våre fantastiske ansatte strekker seg litt lenger, og gjør det lille ekstra for barna i våre barnehager. Her kan du lese en historie fra en far som har barnet sitt i Læringsverkstedet Aronien.

Det var planlagt over lengre tid at barnehagen til Joakim skulle ha fastelavensfeiring. Alle i barnehagen snakket om og jobbet med dette, og Joakim snakket mye om det hjemme. Forventningene var enorme og han klarte nesten ikke vente til den store festdagen. Joakim gledet seg masse til å kunne ta med besteforeldre i barnehagen og spise fastelavensboller!

For en liten gutt er slike små ting veldig stort, og for meg som pappa er det minst like stort når han forteller med slik glede! Til vår store frustrasjon ble Joakim stinn i feber, rennende nese og måtte bli hjemme. Det var trist for oss som foreldre og ikke minst for Joakim som hadde gledet seg og hadde store forventninger.

Mens Joakim er hjemme syk, ringer det på døren hjemme. Joakim åpner døren og der står hele avdelingen hans. De stod på trappen alle sammen med fastelavenspynt som Joakim hadde laget, og i tillegg hadde de tatt med seg fastelavensboller til Joakim. De ville nemlig dele fastelavensfeiringen og gleden med Joakim.

Den gleden, og det smilet og stoltheten min sønn utstrålte, var helt ubeskrivelig god!

«De kom med boller til meg pappa! De kom hjem til meg!»

For både Joakim og oss betyr det enormt mye! Snakk om å strekke seg ti hakk lenger for barnets skyld! De ansatte og ikke minst barna i Læringsverkstedet Aronien er helt magiske!

Som mann er jeg ikke redd for å innrømme at jeg fikk litt pollenallergi av dette. For meg er det en opplevelse som kommer til å sitte lenge i mitt hjerte.

Tusen takk og vennlig hilsen Pappaen til Joakim i Læringsverkstedet Barnehage Aronien