Ønsker du Barnehageplass i Færder?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Færder kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Færder. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Barnehagen vår ligger i naturskjønne omgivelser med Teie-skogen som nærmeste nabo. Vi har faste turdager i uken, disse bruker vi ofte i skogen hvor hver avdeling har sin faste plass. Ellers ligger barnehagen nær Teie Torv og har god bussforbindelse med Tønsberg.

Læringsverkstedet avd. Knerten Føynland har 60 barn fordelt på 4 avdelinger. Vi holder til i nye moderne lokaler med nærhet til skog, strand, fjell og by. Vi ønsker at barna forlater barnehagen med gode naturopplevelser, vennskasrelasjoner, sosialkompetanse og en ryggsekk med gode verdier til grunn, alt i samarbeid med foreldrene.

Læringsverkstedet Barnehage Randineborg, er en 4-avdelings barnehage som ligger helt ned til sjøen i Vrengensundet på Tjøme. Vi bruker stranda og sjøen til turer og utforsking av livet i/ved og på sjøen. Vi har skogen rundt oss, leirplass rett bak barnehagen, og gapahuk som vi går på tur til.