Læringsverkstedet Ervika Naturbarnehage

Velkommen til Ervika Naturbarnehage

Læringsverkstedet Ervika Naturbarnehage er en 4 avdelings barnehage i Ørland kommune i Trøndelag. Vi har flere grupper med barn ute på tur hver dag hele året. Barnehagen ligger strategisk plassert midt mellom Brekstad og Bjugn. Inne i barnehagen har vi tre avdelinger med ulike lekesoner og flere rom. Barnehagen har også en innredet grillhytte hvor skolestarterne har sin avdeling og garderobe. Lekesonene våre skal inspirere og fremme alle typer lek og aktivitet. Dette gir oss en variert hverdag hvor barns behov blir satt i første rekke. Avdelingene er oppkalt etter forskjellige fuglearter og heter Ørnen, Hauken, Sporven og Trosten. Du kan se hvordan aldersinndelingen er lengre ned på siden

Vår plassering gjør at barnehagen ligger i umiddelbar nærhet til flere turområder. Barnehagen benytter seg mest av områdene som heter Risarhaugen, Kongletoppen og Paradis. Disse områdene er satt opp med gapahuk, bålplass og er slik at vi kan tilbringe hele dager der. Leken som oppstår i disse turområdene ser vi inneholder mer inkludering, kreativitet, sosialt samspill, samarbeid og fantasi. Disse elementene gjør leken mer robust og langvarig. Med våre to minibusser drar vi også på lengre turer i kommunen, som svømmekurs, skolebesøk og andre mål som er lengre unna.

I vår barnehage skal alle ansatte være aktive, tydelige og trygge rollemodeller for barna og jobber for barns beste, slik at de kan være den beste utgaven av seg selv.

Du kan lese videre om barnehagen i fokusområdet under og i vår årsplan. Om det er noe du lurer på så ta kontakt med styrer Ari Thorsteinsson. Tlf 90884152.

Mandag — Fredag 16:30 — 06:40

Ervikveien 81,7160 Bjugn
Vis i kart

90884152
ervika@laringsverkstedet.no

56 barn
4 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Ari Thorsteinsson

Ari Thorsteinsson

Vi søker tilkallingsvikarer.

Følg lenken for å søke i rekordfart.

https://app.jelpr.no/nb/vikar/sok-deg-til-arbeidsgiver?token=EAAAAM1Va4oOWBm6ejELnbLK7VwetJJ_akUPxcIpyxvcblLO0

Fokusområde for Ervika Naturbarnehage

Vi er en naturbarnehage, som ønsker å gi barna en mulighet til å bli glad i og lære om naturen, og bruke kroppen aktivt gjennom dagen. Naturen er også en...

Vi er en naturbarnehage, som ønsker å gi barna en mulighet til å bli glad i og lære om naturen, og bruke kroppen aktivt gjennom dagen. Naturen er også en læringsarena og gjennom erfaring og kunnskap om natur og mijlø ønsker vi at barna blir glad i naturen og etterhvert utvikler et ønske om å ta vare på en bærekraftig utvikling. Vi bruker naturen aktivt for å stimulere alle sanser, bli kjent med naturens muligheter, skape gode naturopplevelser og lærer å bruke og respektere naturen. Barnehagen har tre godt opparbeide turområder, der to ligger nært barnehagen. Risarhaugen ligger rett utenfor gjerde og har en grillhytte, gapahuk og en flott gamme som vi skal bruke aktivt både til å formidle den samiske kulturarven, samt bruke den til måltidsituasjoner i tråd Læringsverkstedets konsept for mat, et godt måltid. I Risarhaugen er det gode leke og læringsmuligheter. Kongletoppen ligger litt lengre unna, men har telt og bålpanne. Her har vi bygd små hus som innbyr til både matlaging, klatring og kan til og med være et sjørøverskip. Det siste turomårdet vårt heter Paradis, det er turomårdet som ligger lengst unna. Her har vi også telt med bålpanne og gapahuk, det er som å komme til et Paradis. Det er et turområde som gir utrolig mye god og kreativ lek. I tillegg er barnehagen så heldig å ha to minibusser som gir oss muligheten og friheten til å komme oss på lengre turer. Vi kommer oss til kjente plasser som ligger i kommunen vår, og kan gi barna et større innblikk i deres nærmiljø og kulturarv.

Du finner barnehagens årsplan under fanen som heter dokumenter øverst på siden. Der finner du flere detaljer om Læringsverkstedet Ervika Naturbarnehage.

Avdelinger

Hauken

24 barn

3 - 4 år

Ørnen

14 barn

5 - 6 år

Sporven

9 barn

2 - 2 år

Trosten

9 barn

1 - 1 år

Dokumenter fra Ervika Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet