Skrevet 16. mar. 2022 av Marcus Mossberg

Vi ønsker å bidra til å spre ekte matglede i alle barnehager!

Etter å ha utviklet mattilbudet i Læringsverkstedet i seks år, så er vi mange erfaringer rikere. Nå ønsker vi å bidra til å spre ekte matglede i alle barnehager gjennom webinaret "Ekte matglede i barnehagen" helt gratis!

Læringsverkstedet har siden 2016 målrettet jobbet med mat og måltider i barnehagene våre. Frode Selvaag, Ryfylkekokken, og Victoria Lunde som ansvarlig for Et Godt Måltid har fått mye erfaring med hvordan jobbe med voksenholdninger, barn som skal tørre å smake, tilpasning til rammeplanens krav, ernæring som grunnlag for læring og praktisk matsikkerhet.

De har hørt og sett det meste av problemstillinger man står oppi når det gjelder matservering i barnehagen, og deler gjerne av både kunnskap, tips og råd. Vi inviterer deg til å delta på GRATIS webinar med oss den 19. april kl. 12- 13:30.

Å lære barn smak og gode matvalg er et samfunnsansvar vi er svært bevisste på, og på dette webinaret tar vi for oss både de ovennevnte temaene, samt viser dere en anvendelig oppskrift eller to i form av litt praktisk kokkelering. Hjertelig velkommen!