Skrevet 26. nov. 2021 av Christine Tømte

Julekalender

Foreldretips

Nå kan du laste ned din egen julekalender!

Morten Hejlskov og Sondre Sveen som er idrettspedagoger i Læringsverkstedet har laget en julekalender som hver dag frem til 24. desember gir deg en aktivitet og en avspenningsøvelse man kan gjøre enten i barnehagen eller hjemme med familien.

I Læringsverkstedet har vi en god delekultur. Det vil si at de som ønsker kan dele sitt gode arbeid, tanker og ideer med resten av Læringsverkstedet. Materiell og ressurser som blir laget kan legges ut i en felles ressursbank. Dette gjør at alle ansatte kan få tilgang på mye godt faglig materiell og ressurser.
Morten og Sondre har delt sitt arbeid med julekalenderen med hele Læringsverkstedet, til stor glede for mange av våre barnehager som velger å benytte seg av denne kalenderen. I god delekultur-ånd ønsker de også å dele den med alle foreldre, barnehager og alle andre som måtte ønske det. Det kaller vi en fantastisk delekultur! Sammen blir vi bedre - og vi gjør dette til det beste for barna!

Sondre og Morten forteller; «Aktivitetene er laget med utgangspunkt i pedagogisk idrett, som er Idrettsbarnehagenes gjennomgående metode. Pedagogisk idrett er idrett, lek og bevegelse sett i en pedagogisk sammenheng. I pedagogisk idrett lærer og utvikler barna seg gjennom å bruke kroppen. Gjennom arbeid med de fire fokuspunktene våre – fysisk, psykisk, sosial og kognitiv utvikling – tror vi på en helhetlig utvikling av mennesket.»

Sondre og Morten forteller mer i selve kalenderen, så last den ned og få mange gode ideer til dager fylt med bevegelsesglede.

Her kan du se kalenderen!